Προειδοποίηση Φουρθιώτη σε Γεραπετρίτη!

0
302

Ο πρόσφατα αποφυλακισμένος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης ρίχνει λάδι στη φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. Με κάποια καθυστέρηση, απαντά ο ίδιος στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, η οποία διατυπώθηκε από το βήμα της βουλής.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ρωτήσει συγκεκριμένα τον υπουργό επικρατείας, εάν γνωρίζει τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ήταν τέτοιος ο πανικός του Υπουργού Επικρατείας που στην απάντηση του άρχισε να τσιρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με κανέναν δημοσιογράφο! Προφανώς ο κύριος Γεραπετρίτης έχει περίεργη αντίληψη για την δημοσιογραφία…

Στην ερώτηση λοιπόν του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησε ο ίδιος ο παρουσιαστής, βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. Προαναγγέλλοντας μάλιστα σύντομα «αποκαλύψεις».

«Κύριε Τσίπρα σύντομα θα σας λυθεί η απορία. Θα μπορούσατε να ρωτήσετε εμένα για την απορία σας και θα μπορούσα να σας απαντήσω και να σας αποδείξω με αποδείξεις εάν με γνωρίζει κάποιος ή όχι! Στη διάθεσή σας»

«Κύριε Τσίπρα σύντομα θα σας λυθεί η απορία θα μπορούσατε να ρωτήσετε εμένα για την απορία σας και θα μπορούσα να σας απαντήσω και να σας αποδείξω με αποδείξεις εαν με γνωρίζει κάποιος ή όχι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here