«Προικισμένη»

0
341

Ο εκδοτικός οίκος Λιβάνη κυκλοφόρησε από τη σειρά ΕΦΗΒΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ το βιβλίο της Κριστίν Κασόρ, «Προικισμένη».

……Η Κάτσα, ένα ευαίσθητο αλλά δυνατό, έξυπνο και όμορφο κορίτσι, ζει σε κάποιο κόσμο όπου ξεχωριστοί άνθρωποι είναι προικισμένοι με ένα Χάρισμα, ένα ιδιαίτερο ταλέντο.

Το δικό της είναι να σκοτώνει. Ως ανιψιά του βασιλιά, είναι υποχρεωμένη να χρησιμοποιεί τις εξαιρετικές ικανότητές της προκαλώντας τρόμο και φόβο. 

Με το πέρασμα του χρόνου, όμως, η Κάτσα αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται την πραγματική φύση του Χαρίσματός της και να το χρησιμοποιεί για καλό.

Στην προσπάθειά της να λυτρωθεί από τις τρομακτικές δεξιότητές της, ενώνει της δυνάμεις της με έναν άλλο νεαρό μαχητή για να σώσει τη χώρα της από το διεφθαρμένο βασιλιά.

Μια συναρπαστική περιπέτεια, με καταιγιστική δράση, και ταυτόχρονα μια ρομαντική ιστορία, που απηχεί το ταξίδι των εφήβων για να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να βρουν το δρόμο τους στον κόσμο.

Η συγγραφέας:

Η Κριστίν Κασόρ γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ.

Το μυθιστόρημά της «Προικισμένη» έχει τιμηθεί με τα βραβεία Mythopoeic Fantasy Award for Children's Literature, SIBA Book Award/YA, Indies Choice Book Award Honor Book, ALA Best Book for Young Adults, 2008 Publishers Weekly Best Book of the Year, 2008 School Library Journal Best Book of the Year, Amazon.com’s Best Books of 2008, 2008 Booklist Editors’ Choice, Booklist’s 2008 Top Ten First Novels for Youth, 2009 Amelia Bloomer List, BCCB 2009 Blue Ribbon List.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here