ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ πληρώνετε τίποτα και ΜΗΝ φοβάστε!!!…..του Δημήτριου Γ. Αντωνίου PhD, FRCS

0
226

Σύμφωνα με το αρ.πρω.1744/22-07-2013 έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος, η Eurobank Α.Ε. ανήκει πλέον από την 30/04/2013 κατά κυριότητα στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Συνεπώς, η Eurobank Α.Ε. δεν μπορεί να παραστεί στα δικαστήρια με την παλαιά Νομική της Μορφή ως «Εurobank AΕ», αλλά μόνο το ΤΧΣ, ως o νέος πλέον ιδιοκτήτης.

Αυτό σημαίνει ότι σε δίκες για κατασχέσεις, πλειστηριασμούς κλπ. η παρουσία της Eurobank Α.Ε. είναι άκυρη λόγω «έλλειψης ενεργητικής νομιμοποίησης» ως αποτέλεσμα «έλλειψης εννόμου συμφέροντος», διότι πλέον ο ζημιωθείς είναι το ΤΧΣ υπό προϋποθέσεις.

Συναφώς, μια ένσταση έλλειψης νομίμου πληρεξουσιότητας κατά του δικηγόρου της Eurobank Α.Ε., τον αποβάλλει από την δίκη!

Έτσι ακριβώς έγινε σε μια δίκη την 03/07/2013 με την Millennium, στην οποία παρέστην ο ίδιος ως μάρτυρας!…..και την δημοσίευσα στον Στοχασμό-Πολιτική.

Περαιτέρω, ο νέος αγοραστής της Eurobank Α.Ε. – διαδικασία που θα χρειαστεί πλέον των δύο ετών – θα την αγοράσει ΧΩΡΙΣ τα ληξιπρόθεσμα κόκκινα δάνεια, αφού σπάσει πρώτα σε καλή και κακή τράπεζα, όπως έγινε κα με την ΑΤΕ, Proton, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Millennium κλπ. 

Συνεπώς, τα μικρομεσαία ληξιπρόθεσμα δάνεια θα σβηστούν από τις ίδιες τις τράπεζες. Για αυτό ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ και ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ…δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα, αρκεί να βρείτε δικηγόρους με «παντελόνια» που να προβάλλουν τις παραπάνω απλές ενστάσεις κι επιχειρήματα.

Ή, καλύτερα, καλέστε εμένα για μάρτυρα. Δεν θέλω τίποτα…ούτε ψήφο!!…η καριέρα μου τελείωσε, πριν αρχίσει…είμαστε όμως συμπολεμιστές στα ίδια χαρακώματα και ο θάνατος του διπλανού μου είναι και δικός μου.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here