Πρωθυπουργός-«Αμάλ»: Έβλεπε τις απαντήσεις από οθόνη στη συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο!

0
317

Γι’ αυτό φίμωσε ακόμα και τον μεγαλύτερο Εκδοτικό Όμιλο της χώρας!

Πιο ανίκανος και από τον Ερντογάν στην προπαγάνδα αποδεικνύεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη φωτογραφία ντοκουμέντο-φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός έβλεπε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που του έκανανοι (στην συντριπτική τους πλειοψηφία φιλικά προσκείμενοι) δημοσιογράφοι, μέσα από την οθόνη που βρισκόταν μπροστά του. Οθόνη που φυσικά απέκρυψαν στα πλάνα που μετέδιδε η Κρατική τηλεόραση.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρωθυπουργός έδωσε ερωτήσεις μόνο στους ελεγχόμενος δημοσιογράφους, φτάνοντας στο σημείο να δώσει τον λόγο σε παρακμιακές ιστοσελίδες και λαθρόβια έντυπα, αγνοώντας για παράδειγμα το μεγαλύτερο εκδοτικό συγκρότημα της χώρας. Την εφημερίδα Δημοκρατία, την ιστορική Εστία και όχι μόνο.

Αγνόησε ακόμα και τις εφημερίδες που πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση, δίνοντας μία ερώτηση μόνο στην Αυγή, την οποία δεν απάντησε! Διότι αναφερόταν στο χρέος της Ν.Δ. που επί Κυριάκου Μητσοτάκη έχει εκτιναχθεί σε επίπεδα παγκόσμιου ρεκόρ.

Εννοείται ότι άλλες εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας όπως το Documento, δεν πήραν ερώτηση.

Είναι λοιπόν άκρως επικίνδυνο για την Ελλάδα να διαθέτει έναν πρωθυπουργό με τα χαρακτηριστικά της Μαριονέτας Αμάλ, που όχι μόνο δεν μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις χωρίς να έχει έναν κρυφό υποβολέα, αλλά για να είναι απόλυτα σίγουρος, φιμώνει τις ενοχλητικές φωνές που δεν μπορεί να ελέγξει!

Πως μπορεί στα αλήθεια αυτός ο άνθρωπος να διασφαλίσει τα συμφέροντα της πατρίδας, της κοινωνίας, και το μέλλον του έθνους;

Άλλη μία συνέντευξη τύπου-παρωδία Μητσοτάκη με λογοκρισία και ελεγχόμενες ερωτήσεις.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου τού Πρωθυπουργού μας πού με τόση ανυπομονησία ο λαός την περιμένει προς τα ΜΜΜΕ (ΜΕΓΑΑΑΑΛΑ Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) αν εντεταλμένος τις εξ αυτών θα υποβάλλει προς τον Κυριάκο έστω μία ερώτηση ουσίας.

Έστω μία. Ουδείς ξεφεύγει τού μενού ένεκα το επιβεβλημένο χρόνια τώρα «ταμπλ ντ οτ» των συνεντεύξεων στο τραπέζι.

Έτσι δεν θα πληροφορηθεί ο λαός για τίποτα από αυτά πού καίνε, όπως π.χ. «Πότε θα επικυρωθεί, η ως απεδείχθη ανεπαρκής για Εθνικό ζήτημα, συμφωνία των Πρεσπών».

Και τόσα άλλα. Βλέπεις η ΕΦ´ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ συνέντευξη τού Πρωθυπουργού θα διεξαχθεί για ακόμη μίαν φοράν σύμφωνα με το απαρέγκλιτο ωρολόγιο πρόγραμμα τού μενού.

Όσο για τον λαό….περαστικά!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here