Πρωτοφανής Δουλικότητα στην Εξωτερική μας Πολιτική!

0
247

Το Ελληνικό Προξενείο στο Düsseldorf έδωσε συγχαρητήρια στους Γερμανούς για τη νίκη τους με την…Ελλάδα!

Το Ελληνικό Προξενείο στο Düsseldorf, που εκπροσωπεί την Ελληνική Κυβέρνηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει συγχαρητήρια στην Γερμανία για τη νίκη του αντιπροσωπευτικού της συγκροτήματος εναντίον της Εθνικής Ελλάδος στο Eurobasket 2022!

Πρωτοφανής ανακοίνωση που δεν υπήρχε κανένας λόγος να εκδοθεί! Δηλαδή αν κέρδιζε η χθες τον αγώνα η Εθνική Ελλάδος, θα εξέδιδε συγχαρητήρια ανακοίνωση η Γερμανική Πρεσβεία στην Ελλάδα;

Κανείς δεν αντιλέγει ότι οι Γερμανοί κέρδισαν χθες δίκαια τον αγώνα (παρά το γεγονός ότι ήταν προκλητικοί όπως ο Ντένις Σρόντερ που αποβλήθηκε για αυτό το λόγο καθώς έπιανε…το σορτσάκι του κοιτώντας προς τον Ελληνικό πάγκο) αλλά η ανακοίνωση αυτή δείχνει δουλικότητα και υποταγή έναντι των Γερμανών.

Περιττό «Fair Play» σε βαθμό που εξοργίζει, όσο εξόργισε και η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, εγκωμιάζοντας τις «εξαιρετικές της υπηρεσίες» παρά το γεγονός ότι μέσα σε αυτές βρίσκονταν δεκάδες υπογεγραμμένοι από αυτήν απαγχονισμοί αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

Πολύ δουλικότητα στην εξωτερική πολιτική που εν τέλει γίνεται συνήθεια για το Ελληνικό κράτος και κατ’ επέκταση και στους Έλληνες πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here