ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ η εθνική ξεφτίλα με το αίσχος στην παραδεισένια Σαμοθράκη.

0
559

Οργή από τον κόσμο που παραμένει εγκλωβισμένος αντιμετωπίζοντας πλέον βασικά προβλήματα διαβίωσης. Ο κύριος υπουργός τουρισμού θα έπρεπε να έχει δώσει λύση από τις πρώτες ώρες.

Η Σαμοθράκη έγινε…Βενεζουέλα! Έξι μέρες χωρίς πλοίο, τρόφιμα και φάρμακα. Αγανακτισμένοι κάτοικοι και τουρίστες.

Δείτε το αίσχος κύριε Χάρη Θεοχάρη Υπουργέ Τουρισμού της ΝΔ…….ΕΔΩ…….

Γύρω στις 10:00 το πρωί, στο λιμάνι της Σαμοθράκης «έδεσε» το ταχύπλοο Ζέφυρος, το οποίο, ωστόσο, έχει χωρητικότητα μόλις 100 με 150 επιβάτες.

Την ίδια ώρα, τα αυτοκίνητα παρέμειναν στη Σαμοθράκη για το οχηματαγωγό ANAX, το οποίο όμως παραλαμβάνει μόνο οχήματα και όχι επιβάτες.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας, από αύριο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, το «Andros Jet», θα εκτελεί τρία δρομολόγια την ημέρα, ενώ εξετάζεται η περίπτωση να προστεθεί και ένα ακόμα, τέταρτο, δρομολόγιο για να αποσυμφορηθεί το νησί.

Τα δυο οχηματαγωγά της γραμμής Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, σύμφωνα με το «thessnews», ήταν παροπλισμένα εδώ και μέρες, λόγω βλαβών.

Το υπουργείο Ναυτιλίας δρομολόγησε από την Αθήνα την περασμένη εβδομάδα το οχηματαγωγό Azores Express, το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε να δέσει, λόγω των ισχυρών ανέμων, το βράδυ της Κυριακής στη Σαμοθράκη και αναγκάστηκε να κινηθεί προς την Αλεξανδρούπολη.

Τεράστια ζημιά στη Τουριστική εικόνα της χώρας κύριε Χάρη Θεοχάρη, Υπουργέ Τουρισμού και τεχνοκράτη!!………

Υ.Γ. Απίστευτη κατάσταση στην Κέρκυρα. Νερό μία ώρα την εβδομάδα.

Απίστευτες καταγγελίες και εξώδικα για τα φαινόμενα ακραίας λειψυδρίας στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here