Πρόσκληση σε μουσική εκδήλωση!

0
193

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο του Μάνου Χατζιδάκι, με την συμβολή του συνθέτη Φίλιππου Τσαλαχούρη, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Κηφισιάς, έχει προγραμματίσει μία εκδήλωση την Παρασκευή στις 5 Δεκεμβρίου 2014 στις 8μ.μ. στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Μυρσίνης και Διονύσου) της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά πιάνου για το σχολείο μας.

Ο Φίλιππος Τσαλαχούρης, συνεργάτης του Μάνου Χατζιδάκι, βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών για το έργο του, προσφέρει το ρεσιτάλ αυτό, που θα περιλαμβάνει μουσικές και τραγούδια από την θεατρική μουσική του μεγάλου μας συνθέτη.

Η δεκαπενταετής θητεία του Φίλιππου Τσαλαχούρη στο Θέατρο Τέχνης «Καρόλου Κουν», του οποίου υπήρξε συνεργάτης ως συνθέτης και καθηγητής της σχολής, εγγυάται μια ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου εκδήλωση.

Να προσθέσουμε πως ο κ. Τσαλαχούρης θα παίξει αφιλοκερδώς προσφέροντας την εμπειρία και το ταλέντο του για την πρόοδο και την πολιτιστική ανάπτυξη του σχολείου μας.

Σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση της εκδήλωσης και θα θέλαμε να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας για την εκδήλωση μας, μέσω της εφημερίδας σας ή του site σας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς

Η πρόεδρος
Πολίνα Μαργέτα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here