Πρόταση Μομφής κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

0
252

Χαμός, στα Social Media μετά την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως κίνηση αιφνιδιασμού, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα γραφεία της Νέας Δημοκρατία.

Οι πρώτες αντιδράσεις είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικές με την πλειοψηφία να στηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Το Twitter τον αποθεώνει!…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΣOK στο Μαξίμου από την πρόταση μομφής-Σε πολίτικο αδιέξοδο ο Μητσοτάκης.

Κρίση πανικού στο Μαξίμου από την πρόταση μομφής. Ακόμη και ο Οικονόμου που δεν ήξερε που ανήκει η Κατεχάκη, προχώρησε σε μια πρόχειρη δήλωση που έκανε τα πράγματα χειρότερα, καθώς απέδειξε την γύμνια της κυβέρνησης:

«Ο κ. Τσίπρας βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο, επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού.

Στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας που προβλέπεται θα φανεί ανάγλυφα, τι εκφράζει και τι υπηρετεί ο καθένας. Θα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία συζήτηση εφ΄ όλης τη ύλης, μια συζήτηση που οι πολίτες θα έχουν άλλη μία ευκαιρία, να ακούσουν για την οικονομία, για τη θωράκιση της χώρας, για την υγεία, για το Κράτος Δικαίου, για το ψηφιακό μετασχηματισμό, για την ασφάλεια, για τη διαχείριση κρίσεων και για πολλά ακόμα. Θα ακούσουν για τις αποδόσεις αυτής της Κυβέρνησης, που ο κ. Τσίπρας ζητά να φύγει.

Δε θα μιλήσω για τη σύγκριση, στο αποτέλεσμα, στο ύφος και στα πρόσωπα με τη δική του Κυβέρνηση, όχι μόνο γιατί αυτή είναι καταλυτική και αυταπόδεικτη, αλλά γιατί το δικό μας μέτρο σύγκρισης δεν είναι το αποτυχημένο χθες, που ο κ. Τσίπρας φαντασιώνεται να επαναφέρει, αλλά οι ανάγκες του σήμερα και οι προκλήσεις του αύριο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here