Πρώτη συγκέντρωση της Νέας Πρωτοβουλίας Πολιτών.

0
242

Η Νέα Πρωτοβουλία Πολιτών, των κ.κ. Γιώργο Σκορδίλη, Ηλία Νομπιλάκη και Δημήτριο Αγγελίδη, σηματοδοτώντας την έναρξη της άμεσης επικοινωνίας με τους δημότες της Κηφισιάς, συναντήθηκαν σε μία μαζική και άκρως ενδιαφέρουσα συγκέντρωση με σημαντικούς παράγοντες και προσωπικότητες της πόλης, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ερυθραίας «Βίλα Κώνστα» την Κυριακή 24/11/2013 και ώρα 11.00πμ.

Παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, η συγκέντρωση είχε μεγάλη επιτυχία.

Εισηγητές στην συγκέντρωση, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Αλφόνσος Βιτάλης, ήταν ο Γιώργος Σκορίλης και ο Δημήτριος Αγγελίδης. Ο Ηλίας Νομπιλάκης λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Παραθέτουμε αναλυτικά τις ομιλίες των κ.κ.:

Γιώργου Σκορδίλη,

Δημητρίου Αγγελίδη,

Ηλία Νομπιλάκη ……..την οποία παρουσίασε ο Γ. Σκορδίλης.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των παρευρισκομένων σε επιμέρους θέματα, ενώ καταλυτικές ήταν οι παρεμβάσεις παραγόντων με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίες λόγω του έντονου ενδιαφέροντος……παρέτειναν την συζήτηση έως τις 01.45μμ.

Το κοινό συμπέρασμα ήταν πως η επόμενη μέρα στο Δήμο της Κηφισιάς, θα απαιτήσει το τρίπτυχο «διαφάνεια – δουλειά – νοικοκύρεμα», σε συνδυασμό με μεράκι για ανιδιοτελή προσφορά, ώστε να μπουν σε μια τροχιά επίλυσης τα δεκάδες προβλήματα που χρονίζουν και ταλαιπωρούν τους δημότες της Κηφισιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here