Πυρηνική Βόμβα από στενό συνεργάτη του Καραμανλή που μιλά με ονόματα για νοθεία στα αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ.

0
300

Τι αποκαλύπτει ο Νίκος Καραχάλιος…

Νίκος Καραχάλιος: Ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κεντροδεξιού κόμματος πριν τις εκλογές - Aftodioikisi.gr

Οι τελευταίες δέκα ημέρες ήταν σημαντικές για τη πορεία της Νέας Δημοκρατίας, γιατί έλαβε χώρα το 14ο Συνέδριό της όπου κορυφαία στελέχη της – με πρώτο τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τοποθετήθηκαν επί του παρόντος και του μέλλοντος της Παρατάξεως.

Δις εξάλλου τοποθετήθηκε και ο νυν Πρόεδρός της και Πρόεδρος της Κυβερνήσεως, ο Κυριάκος Κωνσταντίνου Μητσοτάκης, ο οποίος και με τις πράξεις του, καθώς από τον Ιούλιο του 2019, 1.000 ολόκληρες ημέρες τώρα, έχει και την βαριά ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου εν μέσω αλλεπάλληλων συμπληρωματικών, δυστυχώς επιζήμιων κρίσεων.

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου δε, σε εκδήλωση της ιστορικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», στο Μέγαρο Μουσικής, θα τοποθετηθεί και ο μοναδικός εν ενεργεία σε top level εκπρόσωπος το Καραμανλισμού εφ’ όλης της ύλης. Θέμα: «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών». Θα είμαστε όλοι εκεί! Ως τότε όμως, καλό είναι να συνεχιστεί ο άτυπος διάλογος που ξεκίνησε για το «Ποιά ΝΔ θέλουμε».

Σκοπός της παρούσας παρεμβάσεως δεν είναι να ρίξει «λάδι στη φωτιά», που κατά μερίδα του τύπου άναψε η ορθότατα τοποθέτηση του κ. Σαμαρά, δια «διευκρινίσεων» ή «ερμηνειών». Άλλωστε, ουδείς το δικαιούται, αφού ο εκ Μεσσήνης προερχόμενος πολιτικός δεν μπορούσε να γίνει σαφέστερος.

Στόχος δικός μας είναι να αποκαταστήσουμε μια σειρά από αλήθειες ή αφώτιστα σημεία σε σχέση με τη σημερινή μετεξέλιξη της ΝΔ, αλλά και να λύσουμε όσες απορίες μπορούμε σχετικά με μείζονα ερωτήματα που προκάλεσαν κάποια δημοσιεύματα έγκριτων αναλυτών, ένα εκ των οποίων του Μανώλη Κοττάκη, πρωτοσέλιδο στην πιο σοβαρή εφημερίδα της Παρατάξεως, την ΕΣΤΙΑ, (φύλλο Τετάρτης 11.05.22), και ένα δεύτερο του πολύπειρου Γιώργου Λακόπουλου στο anoixtoparathyro (10.05.22).

Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης με τους φίλους μου, σηκώνω το γάντι που ρίχνουν τόσο για το παρασκήνιο της εσωκομματικής εκλογής του 2016, όσο και για το μέλλον του «Καραμανλισμού χωρίς Καραμανλή».

Με τη σειρά μου θα προσπαθήσω να φωτίσω κάποια από τα γεγονότα της εποχής που γνωρίζω, αλλά και με ένα σύντομο υστερόγραφο να απαντήσω στο ζήτημα της Καραμανλικής συνέχειας αφού οτιδήποτε μακροσκελέστατο θα ήταν ασέβεια εν τη αναμονή της τοποθετήσεων του πιο αγαπημένου Προέδρου των Νεοδημοκρατών.

Το 2000 της Νοθείας!…

Πυρηνική βόμβα από στενό συνεργάτη του Καραμανλή που μιλά με ονόματα για νοθεία στα αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ - Periodista

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here