ALERT: Πόλεμος του Κυριάκου με Δένδια και Σαμαρά: Του δείχνουν πλέον την Έξοδο!

0
203

Η επίθεση Μητσοτάκη κατά Βενιζέλου είναι απολύτως εξηγήσιμη. Δεν πρόλαβε να τον χρίσει «σοφό» διορίζοντας τον στην αντίστοιχη επιτροπή της ΕΕ και ο Βενιζέλος του το ανταπέδωσε σφυροκοπώντας τον με αφορμή την υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Μιλάμε για τον ορισμό της αχαριστίας αλλά και μία απίστευτη παγίδα. Πως θα τολμήσει τώρα ο Μητσοτάκης να αμφισβητήσει την αυθεντία του Βενιζέλου όταν ο ίδιος πριν από λίγες εβδομάδες του απένειμε τον τίτλο του «Σοφού»;

Είναι σαν κάποιος να ζητάει από τον Κυριάκο να παραδεχτεί ότι είναι ανόητος…

Η πραγματική σφαγή όμως σήμερα, ήταν εσωκομματική. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του έθεσε επί τάπητος τον έλεγχο της ΕΥΠ επί διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, όταν μάλιστα αρμόδιος υπουργός ήταν ο Νίκος Δένδιας!

Είναι η μεγαλύτερη εσωκομματική ρήξη τα τελευταία τρία χρόνια, δημόσια τουλάχιστον, αφού η συγκεκριμένη κόντρα υποβόσκει εδώ και αρκετό καιρό.

Ο «πόλεμος» του Νίκου Δένδια με τον Αντώνη Σαμαρά

Δεν είναι τυχαίο ότι ούτε ο Αντώνης Σαμαράς ούτε ο Νίκος Δένδιας έχουν αρθρώσει έστω και μία λέξη στήριξης για τον Πρωθυπουργό, αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Νίκος Δένδιας ήταν ηχηρά απόντες σήμερα από το Ελληνικό κοινοβούλιο, όπως άλλωστε και ο Κώστας Καραμανλής.

Ο Κυριάκος λοιπόν με αυτόν τον τρόπο τους έστειλε το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να τους αφήσει να παίξουν παιχνίδι την ώρα που ο ίδιος καταρρέει. Θα τους πάρει μαζί του με κάθε μέσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here