ΠΩΣ έπεισε τον κ. Γεωργιάδη ο Τούρκος έποικος να του δώσει συστατική επιστολή;

0
229

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με την αποκάλυψη ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, χορήγησε συστατική επιστολή σε ψευδό-«υπήκοο» των κατεχομένων και καταζητούμενο επιχειρηματία…εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αναλυτικά:

Έχουμε μπει στην τρίτη ημέρα μετά την αποκάλυψη ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης χορήγησε συστατική επιστολή σε ψευδό-«υπήκοο» των κατεχομένων και καταζητούμενο επιχειρηματία, προκειμένου να πάρει τιμητική Ελληνική υπηκοότητα προκειμένου να μπορεί να κινείται στην ΕΕ.

Εξηγήσεις από Γεωργιάδη ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Πώς τον έπεισε ο Τούρκος έποικος να του δώσει

Έτσι ο κ. Γεωργιάδης αφού παρέδωσε το TurkAgean στον Ερντογάν, τώρα αποκαλύπτεται ότι διατηρεί σχέσεις και με επιχειρηματίες από το ψευδοκράτος.

Πλέον δεν απευθυνόμαστε στον αναξιόπιστο κ. Γεωργιάδη, αλλά στη Νέα Δημοκρατία.

Αρχικά τους καλούμε να πράξουν από αύριο το ελάχιστο και να ζητήσουν άμεσα από κάθε αρμόδιο να κινηθεί και να ακυρωθεί η συγκεκριμένη τιμητική υπηκοότητα. Αλλιώς σημαίνει ότι την εγκρίνουν και είναι συνυπεύθυνοι.

Έπειτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη του κόμματος να ζητήσουν εξηγήσεις από τον αντιπρόεδρό τους. Χρειάζονται απαντήσεις μια σειρά από ερωτήματα, όπως:

–Ποιος έφερε σε επαφή τον κ. Γεωργιάδη με τον καταζητούμενο Τούρκο επιχειρηματία;

–Πώς έπεισε τον κ. Γεωργιάδη ο Τούρκος έποικος από τα κατεχόμενα να του δώσει συστατική επιστολή;

–Ποιο ήταν το κίνητρο της τιμητικής υπηκοότητας;

–Εξυπηρετούσε κάποια άλλα συμφέροντα;

–Θα δοθεί στη δημοσιότητα η συστατική επιστολή του Αντιπροέδρου της ΝΔ;

Ο εύκολος δρόμος για τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία είναι να σιωπούν νομίζοντας έτσι ότι βγαίνουν από το κάδρο.

Ακόμα και αν δεν αντιδράσουν σήμερα, όμως, αποδοκιμάζοντας τον κ. Γεωργιάδη, θα το κάνουν σύντομα. Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή.

Και όπως φαίνεται θα έχει πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Με συνέργεια Γεωργιάδη, ΕΥΠ και Μητρόπολης Πειραιά, έκαναν τον Τούρκο καταζητούμενο Έλληνα.

Τούρκος μαφιόζος, διεθνώς καταζητούμενος από την Interpol, έλαβε τιμητική πολιτογράφηση! Φαντάζει σουρεαλιστικό, αλλά στην Ελλάδα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, δυστυχώς φαίνεται πως όλα είναι δυνατά.

Μια πολύ ύποπτη και περίεργη υπόθεση Ελληνοποίησης του Τούρκου επιχειρηματία Γιασάμ Αγιαβέφε έφερε στην επικαιρότητα η ιστοσελίδα insidestory.gr και ενώ το Documento ερευνούσε ήδη την υπόθεση και θα αποκαλύψει νέα στοιχεία στο φύλλο της Κυριακής.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας με το…ιδιαιτέρως ενδιαφέρον βιογραφικό, έλαβε τιμητική πολιτογράφηση στις 22 Ιουνίου 2022. Το επίμαχο ΦΕΚ φέρει την υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλοραπούλου.

Το ακόμη σημαντικότερο όμως είναι ότι ο διεθνώς καταζητούμενος, πολιτογραφήθηκε έπειτα από δύο συστατικές επιστολές που εστάλησαν.

Αυτές σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του documentonews.gr φέρουν την υπογραφή του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη και της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλοραπούλου.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here