Ραγδαίες εξελίξεις και τρομερή αποκάλυψη για την υπόθεση του ναρκοπλοίου NOOR1.

0
167

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου η Εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα έστειλε κλήση στον εφοπλιστή-εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να προσέλθει στις 21 του μηνός ημέρα Πέμπτη, για δώσει εξηγήσεις ανωμοτί ως προς την υπόθεση του ναρκοπλοίου NOOR1 και τους 3 τόνους ηρωίνη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκλήθη στην Εισαγγελία ως ύποπτος.

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου ανάλογες κλήσεις έλαβαν και οι τρεις συνεργάτες του εφοπλιστή, το ανώτερο στέλεχος της εταιρείας «Cαpital» Νίκος Συντυχάκης, ο δικηγόρος Ευάγγελος Μπαϊρακτάρης και ο επιχειρηματίας ναυτασφαλιστής Ηλίας Τσακίρης.

Και οι τρεις καλούνται να προσέλθουν για εξηγήσεις ανωμοτί επίσης και άρα ως ύποπτοι για την ίδια υπόθεση.

Έτσι λίγες ημέρες πριν κλείσει η χρονιά η Εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα έβαλε σε τροχιά την τελευταία φάση της εισαγγελικής έρευνας σχετικά με τους βασικούς εμπλεκόμενους στην υπόθεση αυτή.

Απλώς για την ιστορία αναφέρεται πώς στην δίκη σε πρώτο βαθμό για το NOOR1 η οποία διεξήχθη το 2015, καταδικάστηκαν ορισμένοι εμπλεκόμενοι όπως ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης σε ισόβια αλλά ποτέ δεν εντοπίστηκαν οι εγκέφαλοι-χρηματοδότες και κατ’ εξοχήν διακινητές των μεγαλύτερης ποσότητας ηρωίνης που εντοπίστηκε ποτέ στην Ευρώπη.

Για την συνέχεια πατήστε ΕΔΩ……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here