Ραγδαίες Εξελίξεις: Οι αρχές προσήγαγαν τον Μένιο Φουρθιώτη.

0
436

Στη Γενική Αστυνομική διεύθυνση Αττικής προσήχθη αργά το μεσημέρι της Τρίτης 27 Απριλίου ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στο πλαίσιο ερευνών που κάνουν για την επίθεση με Καλάσνικωφ που έγινε στο σπίτι του στην περιοχή του Διονύσου αλλά και για τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Από το περιστατικό των πυροβολισμών έξω από το σπίτι του παρουσιαστή οι αρχές είχαν περισυλλέξει 15 κάλυκες ενώ ο δράστης είχε καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Όσον αφορά στο επεισόδιο με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Νέα Ερυθραία, άγνωστοι είχαν ανοίξει πυρ με Καλάσνικωφ όταν προσπάθησαν να τους πλησιάσουν και να τους ελέγξουν. Οι δράστες επέβαιναν σε μια μαύρη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και κατάφεραν να ξεφύγουν.

Την περασμένη Παρασκευή ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ενέπλεκε σε ανάρτηση του τον γνωστό παρουσιαστή με τα δυο περιστατικά λέγοντας επίσης ότι:

«Είμαι δημοσιογράφος και όχι αστυνομικός. Ξέρω πως πολλοί είναι αυτοί που ενοχλούνται από τη δημοσιογραφία μου. Μπορεί να μην κινδυνεύω, αλλά δεν είναι δυνατόν να μη φοβάμαι. Οι μόνοι που δεν φοβούνται είναι οι βλάκες. Έμαθα πολλά χρόνια να ζω με το φόβο και να το διαχειρίζομαι. Δεν του επιτρέπω να με χειρίζεται».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσαγωγή σημειώθηκε αφού το μεσημέρι της Τρίτης εισαγγελέας μαζί με αστυνομικούς μετέβησαν στο κανάλι Έψιλον στα Μελίσσια και ερεύνησαν το γραφείο του παρουσιαστή χωρίς ο ίδιος να βρίσκεται εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνες και στην οικία του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο. Από το γραφείο του παρουσιαστή έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Δείτε δύο φωτογραφίες από το σπίτι του παρουσιαστή, την ώρα που μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί για να διεξάγουν έρευνες:

Υ.Γ. Ανάρτηση βόμβα από τον Κώστα Βαξεβάνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here