ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο πολιτικό σκηνικό. Πολιτικός του ΠΑΣΟΚ είχε κρυμμένα 19 εκατομμύρια ευρώ σε βίλα στο Ψυχικό.

0
523

Τεράστια επιτυχία των διωκτικών αρχών η οποία μπορεί να αποκαλύψει το φαύλο πρόσωπο του εκσυγχρονισμού με στοιχεία, και να δικαιώσει όλους εμάς που εδώ και 20 χρόνια προσπαθούμε να αποκαλύψουμε το καθεστώς Σημίτη που κατέστρεψε την Ελλάδα.

Το καθεστώς Σημίτη που θέλει να διασωθεί μέσω του πολιτικού του τέκνου, του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η εφημερίδα Δημοκρατία υπήρχαν εδώ και καιρό πληροφορίες ότι σε συγκεκριμένο διώροφο στις αρχές της οδού Ζαλοκώστα στο Παλαιό Ψυχικό είχε θαφτεί μεγάλο χρηματικό ποσό που ανήκε σε προβεβλημένο ισχυρό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ.

Τα 19 εκατ. € που βρέθηκαν σε ειδική κρύπτη βίλας στο παλαιό Ψυχικό, έρχονται να υπενθυμίσουμε και ίσως να επιβεβαιώσουν μία άλλη ιστορία, η οποία είχε ακουστεί και επισήμως από κατηγορούμενο για σκάνδαλο, ο οποίος υποστήριξε πως ο Τσοχατζόπουλος στοχοποιήθηκε επειδή δεν έδινε τα λεφτά σε ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τα όφειλε.

Μετά από ανίερη συμφωνία. Είναι βέβαιον ότι μετά από αυτή την αποκάλυψη το κουβάρι θα ξετυλιχθεί και η δικαιοσύνη δεν θα κάνει πίσω. Γιατί η πολιτική απόφαση είναι σαφής. ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η βίλα αυτή ενώ φαινόταν ακατοίκητη, φυλάσσονταν από security με βάρδιες, οι άνδρες της οποία συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς μετά την αιφνιδιαστική έφοδο.

Τα χρήματα βρισκόντουσαν σε ειδική κρύπτη για την οποία χρειάστηκε ειδικό μηχάνημα της υπηρεσίας πληροφοριών ώστε να εντοπιστούν.

Να μην ξεχνάμε και την αποκάλυψη των ελεγκτών για τα 15 εκατομμύρια μετρητά που είχαν κάνει φτερά από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

Υ.Γ. Απάντηση της Δημοκρατίας στα έντρομα ορφανά του εκσυγχρονισμού.

«Αναφορικά με τους διάφορους επισπεύδοντες για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας, τους καλούμε να διαβάσουν προσεκτικά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα.

Σε κάθε περίπτωση η «Δημοκρατία» επιμένει στις πληροφορίες της. Ας μη βιάζονται ορισμένοι να αθωώσουν διεφθαρμένους πολιτικούς διότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Συστήνουμε λοιπόν υπομονή και ψυχραιμία στους ανησυχώντας».

Υ.Γ.1. Η αλήθεια για τα 19 εκατομμύρια που βρέθηκαν σε βίλα στο Ψυχικό και οι δολοφονίες νονών της νύχτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here