ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ! Διαψεύδει και η Αστυνομία τα Νέα για δήθεν μήνυση Καμμένου!

0
266

Δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ αναφέρει ότι «ο υπουργός Άμυνας αποπειράθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής να συλλάβει τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Παν. Λάμψια κινώντας σε βάρος του τη διαδικασία του αυτόφωρου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση».

Σύμφωνα με την εφημερίδα η υπόθεση σχετίζεται με προσπάθεια του κ. Καμμένου «να αποσείσει τις βαριές πολιτικές και προσωπικές ευθύνες που έχει για την πώληση στρατιωτικού οπλισμού στη Σαουδική Αραβία».

Ωστόσο, σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν και δεν έχει αναφερθεί από κάποια αστυνομική υπηρεσία ότι έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του κ. Λάμψια.

Νωρίτερα δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Τα Νέα» και του «In.gr», έγραφε ότι αστυνομικοί μετέβησαν στα γραφεία του Οργανισμού προκειμένου να συλλάβουν τον διευθυντή της εφημερίδας «Τα Νέα», Παναγιώτη Λάμψια, μετά από μήνυση του Πάνου Καμμένου.

Κάτι που διαψεύδει τόσο ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, όσο και η ελληνική αστυνομία. Τα δημοσιεύματα, ανέφεραν ότι η σύλληψη θα πραγματοποιείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που υπέβαλε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για συκοφαντικό δημοσίευμα. 

Πράγμα που δεν έγινε ποτέ τελικά γιατί απλά….ποτέ δεν υποβλήθηκε μήνυση από τον Πάνο Καμμένο!

Υ.Γ. Παρέμβαση του ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος το KONTRA Channel για την ψευδή είδηση κατάθεσης μήνυσης προς τον κ. Λάμψια.

{videobox}HYbYeG9qEe0{/videobox}

Υ.Γ.1. ΕΣΠΑΣΕ το τηλεφωνικό κέντρο στα Νέα! Άγριο κράξιμο από αναγνώστες! «Ντροπή σας να δημοσιεύεται «fakenews»!!

Χαμός το απόγευμα στο τηλεφωνικό κέντρο των Νέων από απογοητευμένους αναγνώστες της εφημερίδας μετά το σημερινό της πρωτοσέλιδο και την δήθεν απόπειρα σύλληψης του διευθυντή τους από ανύπαρκτη μήνυση!

Η κυκλοφοριακή τους κατάρρευση θεωρείται δεδομένη πριν ακόμη καλά καλά στεριώσει ο νέος τους ιδιοκτήτης ο οποίος έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα πλέον για να ασχοληθεί!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here