«ΡΟΖ» σκάνδαλο στην ΕΡΤ: «Η κυρία έχει σύστημα να διαλύει σπίτια».

0
517

Σκηνές Απείρου Κάλλους εκτυλίχθηκαν γύρω από το «ροζ» σκάνδαλο, στο οποίο ακούστηκε ότι εμπλέκεται παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια – η οποία φέρεται να ξυλοκόπησε και να εξύβpισε μια floor manager της ΕΡΤ – δεν εργάζεται στην ΕΡΤ αλλά στο κανάλι της Βουλής.

«Μήλο της Έριδας» σε αυτό τον…γάτο-καβγά ήταν ο καμεραμάν και σύζυγος της floor manager, ο οποίος διατηρούσε παράνομη σχέση με την παρουσιάστρια. Παρά ταύτα, το ζευγάρι δεν χώρισε.

Το ζευγάρι προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είναι άρρωστη και διεφθαρμέvη. Σε όποιο σπίτι μπει το διαλύει. Δεν έχει καμία σχέση με την ΕΡΤ, είναι παρουσιάστρια στο κανάλι της Βουλής.

Ο άντρας μου είναι στο κανάλι της Βουλής και παραιτήθηκε εκείνες τις ημέρες, αλλά τον πίεσαν να μην το κάνει. Η κυρία έχει σύστημα να διαλύει σπίτια, είναι σεξομανής… Ξέρετε τι του είπε; «Πάμε να με π@δ@ξ@ς στη Σαλαμίνα»…»…..ανέφερε, μεταξύ άλλων, η floor manager (Σοφία) της ΕΡΤ.

Ο δε σύζυγός της (Δημήτρης) ισχυρίστηκε ότι η παρουσιάστρια τον απειλούσε πως θα του χαλάσει το γάμο του επειδή επέστρεψε στο σπίτι του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here