Ρωσικές Υποκλοπές: Ο Ουκρανικός Στρατός σχεδιάζει να καταλάβει το Κοινοβούλιο της Ουκρανίας!

0
91

Ρωσικά Δημοσιεύματα-τα οποία δεν αποκλείεται να εμπίπτουν στη Ρωσική Προπαγάνδα-αναφέρονται σε συνομιλίες που εξετάζουν την κατάληψη του Ανώτατου Ράντα και τη μεταφορά του Στρατού στο πλευρό τους.

Ρωσικές υποκλοπές: Ο Ουκρανικός στρατός σχεδιάζει να καταλάβει το Κοινοβούλιο της Ουκρανίας…Ο Ουκρανικός Στρατός, δυσαρεστημένος με την Πολιτική της Ηγεσίας της χώρας, σχεδιάζει να καταλάβει το Ανώτατο Εργατικό Δικαστήριο στο Κίεβο και να προσελκύσει στο πλευρό του άλλους στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, όπως προκύπτει από αλληλογραφία σε κλειστή ομάδα που έλαβαν Ρωσικές Υπηρεσίες Πληροφοριών από υποκλοπές, όπως δημοσιεύει σήμερα η παλαιότερη εφημερίδα της Σερβίας, η οποία επικαλείται το  Ρωσικό Σπούτνικ (σημ. μη ορατό στην Ελλάδα, πιθανόν χαρακτηρισμένου ως μέσο «Ρωσικής Προπαγάνδας»).

Οι συμμετέχοντες στις συνομιλίες εξετάζουν τη γρήγορη κατάληψη του Ανώτατου Ράντα και τη μεταφορά του στρατού στο πλευρό τους.

«Η πιο σημαντική ενέργεια που θα πρέπει να κάνουμε αστραπιαία είναι να καταλάβουμε το Ανώτατο Εργατικό Δικαστήριο κάποια στιγμή»…λέει ένας από τους συμμετέχοντες στη συζήτηση.

«Μόλις στρατολογηθούν, εκπαιδευτούν οι μαχητές, οι μάζες θα είναι έτοιμες»…προσθέτει ένας άλλος συμμετέχων.

«Χρειάζεται η υποστήριξη του στρατού. Χωρίς αυτό δεν θα γίνει τίποτα. Η κύρια κινητήρια δύναμη. Θα πουν από τα χαρακώματα ότι είναι μαζί μας και ο κόσμος θα μας ενώσει»…σημειώνει ο τρίτος συμμετέχων στη συζήτηση.

«Πιο πολύ, όταν ο κόσμος βλέπει ότι ο Στρατός προηγείται και οι άλλοι στρατιώτες είναι πίσω του, παίρνει αυτόματα την απαραίτητη πλευρά»…εξηγεί ένας άλλος.

Νωρίτερα, σε αλληλογραφία στο κλειστό «Chat» «Parabellum», αποκαλύφθηκε ότι Ουκρανοί Στρατιωτικοί, δυσαρεστημένοι με τις Πολιτικές της Ηγεσίας της Χώρας, σχεδιάζουν να σχηματίσουν ένα Ριζοσπαστικό Κόμμα με στρατιωτική πτέρυγα που θα προσπαθούσε να ανατρέψει την Κυβέρνηση χρησιμοποιώντας τρομοκρατικές μεθόδους, σημειώνει το δημοσίευμα.

Υ.Γ. Κώστας Πικραμένος: Υποκλοπές-Ιράν-Αλβανία-Ρωσία.

Ο Εμπειρογνώμων του Ευρωκοινοβουλίου κ. Κώστας Πικραμένος, στο Ράδιο Ελλάδα και τον Παναγιώτη Πουρναρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here