ΧΑΜΟΣ με την Δήλωση Πορτοσάλτε για τον Αλέξη Τσίπρα! Τον αποκάλεσε Θεό!

0
582

Άφωνους άφησε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ ο Άρης Πορτοσάλτε όταν αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως ήταν Θεός!…

Σάλος με την δήλωση Πορτοσαλτε για τον Αλέξη Τσιπρα - Τον αποκάλεσε Θεό

Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση του Δημήτρης Οικονόμου «Πως γίνεται να μένεις σε ένα κόμμα όταν δεν συμφωνείς με την ηγεσία», σχετικά με τα σενάρια διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ και την «κόντρα» που υπάρχει στο εσωτερικό του, ο Πορτοσάλτε απάντησε:

«Δεν ξέρω. Αλλά αν πω ότι στεναχωριέμαι θα πω ψέματα. Προφανώς χρειάζεται ισορροπία το πολιτικό σύστημα αλλά αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να το κάνει, απλά δεν μπορεί.

Το έχω ξαναπεί ο Μητσοτάκης έχει ένα φυσικό ύψος και του προστίθεται κι άλλο ακριβώς γιατί είναι μόνος του. Αυτό υπάρχουν παράγοντες και ποικιλία ανθρώπων που δεν το θέλουν, του λένε να μην έχεις παραπάνω ύψος από ότι πρέπει.

Ο Άκης Παυλόπουλος συμπλήρωσε ότι αυτό γίνεται «Για να μην είναι ασύδοτος» με τον Πορτοσάλτε να συνεχίζει:

«Δεν είπα εγώ εξαρχής ότι έχουν άδικο. Δεν λέω ότι πρέπει να είναι ένας μονοκράτοράς. Εγώ αυτό που ρωτάω είναι ότι από όλο το δυναμικό της χώρας πήγαν και βρήκαν το παλικάρι από το Μαϊάμι; Βρέθηκε ένας άνθρωπος που ήρθε από το Μαϊάμι με τα καλοκαιρινά του ρούχα και πήγε και πήρε το κόμμα».

Μάλιστα ο Οικονόμου πήγε ένα βήμα παρακάτω «Βρέθηκε ή τον φέραν;» με τον Πορτοσάλτε να απαντά «Αυτό δεν το ξέρω» και τον Οικονόμου να συνεχίζει «Εκεί που καθόταν ο Κασσελάκης στην έπαυλη του, στην πισίνα του, στη Νέα Υόρκη λέει να πάω να γίνω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Τι λόγο είχε;»

Με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου να μπαίνει στην κουβέντα και να λέει «Δηλαδή τον φέρανε οι Αμερικάνοι; Αφήστε μας ρε παιδιά», «Πάντως το αυθόρμητο δύσκολα το αγοράζω»…ήταν η απάντηση Οικονόμου.

Εκεί ήρθε ξανά ο Άρης Πορτοσάλτε να συμπληρώσει:

«Εγώ λέω ότι αυτός ο άνθρωπος τα προσόντα του τα πολιτικά δεν επαρκούν, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση που τον βλέπουμε να πάω να εμπιστευθώ την ψήφο μου.

Θα επιμείνω σε σύγκριση με τον Κασσελάκη ο Τσίπρας είναι Θεός, εγώ του έχω ασκήσει έντονη κριτική και αν γυρίσει θα του ασκήσω κι άλλη, αλλά δίπλα στον Κασσελάκη μπορούμε να συγκρίνουμε τον Τσίπρα; Άλλο είναι το πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θέλουν να είναι»!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here