ΣΑΛΟΣ με αυτό που έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης για τον Πρωθυπουργό.

0
252

Ο Πρωθυπουργός ειναι εξαφανισμένος οταν η χώρα καταρρέει με τους πολίτες αβοήθητους και ξεχασμένους. Και φυσικά δεν είναι μόνο η Αττική οδός, είναι η Μεσογείων, η  Κατεχάκη, 3.000 αυτοκίνητα εγκλωβισμένα, 500 στα τρένα, 2.000 στο αεροδρόμιο, τα σπίτια 20 ώρες χωρίς ρεύμα.

Δικαιολογημένα λοιπόν ο Κώστας Βαξεβάνης αναρωτιέται που είναι ο πρωθυπουργός.

Απόλυτα αβοήθητοι και «ξεχασμένοι» από το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι-μεταξύ άλλων-και οι επιβάτες ενός τρένου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς τα χιόνια της κακοκαιρίας «Ελπίς» τούς εγκλώβισαν στην αμαξοστοιχία για 16 ολόκληρες ώρες!

Από χθες το μεσημέρι (Δευτέρα 24/1) οι επιβάτες ζουν έναν εφιάλτη, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε μια επιβάτης στο OPEN. Το συγκεκριμένο τρένο ξεκίνησε στις 14:20 χθες, Δευτέρα από το Λιανοκλάδι, ωστόσο λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία σταμάτησε στην Οινόη. Οι επιβάτες είναι εγκλωβισμένοι καθώς δεν έχουν που να πάνε, και πλέον έχουν ξεμείνει χωρίς νερό και χωρίς τίποτα φαγώσιμο.

Στην Αττική οδό ηλικιωμένος ικέτευε στον ΣΚΑΙ για βοήθεια με μια συγκλονιστική κραυγή αγωνίας:

-«Κυρία Αναστασοπούλου, πεθαίνουν άνθρωποι εδώ πέρα! Θύματα θέλουν;»

-«Ντρέπομαι για την παιδεία του πρωθυπουργού και των υπουργών!»

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου ακόμα και τώρα, 24 ώρες μετά το ξέσπασμα της τραγωδίας.

Υ.Γ. Ο γαλάζιος Καλλιάνος διαψεύδει την κυβέρνηση και τον Οικονόμου.

Συνέβη και αυτό! Οι ίδιοι οι γαλάζιοι βουλευτές διαψεύδουν την ωραιοποίηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη ή καλύτερα την προσπάθεια να ρίξει αλλού τις ευθύνες.

Ο λόγος για τον Γιάννη Καλλιάνο, μετεωρολόγο (εντός ή εκτός εισαγωγικών) και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που προφανώς εκνευρίστηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου ο οποίος προσπαθώντας να δικαιολογήσει το χάος και το κυβερνητικό αλαλούμ και μπάχαλο από την κακοκαιρία είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως η κακοκαιρία ήρθε λίγο…νωρίτερα!

Παίρνοντας το λόγο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ο Γιάννης Καλλιάνος είπε αυτό που και επίσημα νωρίτερα είχε ειπωθεί από τον Διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας: Η κακοκαιρία Ελπίδα έφτασε ακριβώς τότε που είχε προβλεφθεί και με τη σφοδρότητα που είχε προβλεφθεί.

Αναρωτιέται κανείς που θα βρει σανίδα σωτηρίας τώρα η κυβέρνηση για να ρίξει αλλού τις ευθύνες της!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here