ΣΑΛΟΣ με τον λογαριασμό ρεύματος 21χρονης Φοιτήτριας που αποκάλυψε η Αναστασία Γιάμαλη στον αέρα του KONTRA 24.

0
493

Ένα εργαζόμενο κορίτσι, μόλις 21 ετών που είναι ταυτόχρονα και φοιτήτρια και μένει μόνη της και λείπει σχεδόν όλη μέρα  από το σπίτι της, έλαβε λογαριασμό ρεύματος 600 ευρώ.

Η κοπέλα απελπισμένη έστειλε τον λογαριασμό στο «Instagram» της Αναστασίας Γιάμαλη και όπως της έγραψε τα 600 ευρώ που καλείται να πληρώσει για ρεύμα είναι σχεδόν ολόκληρος ο μηνιαίος μισθός της!

Πως θα ζήσει αυτή η κοπέλα;

Και ενώ αυτά συμβαίνουν το βράδυ στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη αρκετές  ώρες νωρίτερα, ο Γιώργος Παπαδάκης άκουγε σαστισμένος  τον Άδωνη Γεωργιάδη να του λέει πως ο κόσμος δεν κρυώνει και πως για όλα φταίνε τα κανάλια που δημιουργούν ψυχολογικά στον κόσμο με τις άσχημες ειδήσεις που μεταφέρουν.

Η χώρα πλέον ζει σε μια πρωτόγνωρη κρίση με τις τιμές να έχουν ξεπεράσει ακόμη και την περίοδο της αλλαγής του νομίσματος της χώρας από δραχμές σε ευρώ, οταν γινόντουσαν αδικαιολόγητες στρογγυλοποιήσεις στην μετατροπή των τιμών από δραχμές σε ευρώ, προς τα πάνω.

Αν μάλιστα θέλει, αυτό να το προσθέσει ο Πρωθυπουργός στο βιογραφικό του, μπορεί να το κάνει καθώς  κατάφερε να σπάσει ακόμη και το Ρεκόρ της Ακρίβειας που υπήρχε επί Σημίτη και να καρπωθεί τη δόξα, όσο οι πολίτες παγώνουν χωρίς θέρμανση, μαζεύουν φραγκοδίφραγκα έξω από τα βενζινάδικα για να βάλουν λίγη βενζίνη, δακρύζουν στα σουπερ μάρκετ κοιτώντας τις τιμές όταν τα παιδιά τους ζητάνε μια ακριβή σοκολάτα ή ένα τυρό-γαριδάκι.

Μην πούμε και για τις τιμές στα σουβλάκια που για να φας ένα πίτα-γύρο θα πρέπει να έχεις πιάσει το τζόκερ και να το γιορτάζεις.

Αλλά παρόλα αυτά οι πολίτες δεν κρυώνουν όπως λένε οι υπουργοί στα κανάλια και ίσως να εχουν δίκιο γιατί η κοινωνία πλέον είναι ένα καζάνι που βράζει με την κυβέρνηση να κλείνει συνεχώς όλες τις βαλβίδες ασφαλείας, σαν να επιδιώκει την κοινωνική έκρηξη, σαν να περιμένει την στιγμή της έκρηξης όπως περίμενε ο Νέρωνας τη φωτιά που έκαψε τη Ρώμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here