ΣΑΛΟΣ με τσούρμο 20 ατόμων να μπαίνουν στο Κέντρο Υγείας χωρίς θερμομέτρηση πίσω από τον Μητσοτάκη.

0
263

Απίστευτα πράγματα στην περιοδεία  Μητσοτάκη στο Κ.Υ. Μεγάρων με 20 στελέχη να μπαίνουν ανενόχλητα πίσω του χωρίς θερμομέτρηση.

Όχι όλοι μαζί μέσα, κόψτε το, ακούγεται στο βίντεο που δείχνει το τσούρμο που τον ακολουθεί  να περνά  και να μπαίνει στο χώρο του κέντρου υγείας  χωρίς κανέναν έλεγχο και προφανώς χωρίς να έχουν θερμομετρηθεί πρώτα.

Κάπου εκεί, μάλλον έχουν πάρει χαμπάρι πως τους τραβάνε τόσες κάμερες και σπεύδουν να θερμομετρήσουν τον πρωθυπουργό, προτού γίνει καμία άλλη γκάφα.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την περιοδεία του στα Μέγαρα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευαν ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κώτσηρας, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιος για τις Τηλεπικοινωνίες και το Κτηματολόγιο Θεόδωρος Λιβάνιος, ο γενικός γραμματέας του ΥΠΑΑΤ αρμόδιος για Αγροτική Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, οι βουλευτές Δυτικής Αττικής της ΝΔ, Θανάσης Μπούρας και Ευάγγελος Λιάκος και ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here