Σαμαράς-Βενιζέλος-Γεννηματά πούλησαν όπλα στον ISIS σύμφωνα με την εφημερίδα του Μητσοτάκη!!

0
383

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!

Ο Μητσοτάκης πανικόβλητος προσπαθεί να αποδημήσει την Φώφη που την θέλουν για πρωθυπουργό…..Καταρρέει το παραμύθι για «μεσάζοντα του Καμμένου»!

Πολιτική θύελλα στην Ελλάδα αναμένεται να ξεσπάσει μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας του Μητσοτάκη η οποία αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση Σαμαρά επί υφυπουργίας μάλιστα της Φώφης Γεννηματά στο υπουργείο άμυνας, πούλησε όπλα στους ισλαμιστές τρομοκράτες!

Μπορεί το γεγονός αυτό να φαντάζει παρανοϊκό, αφού καταστρέφει όλη την προπαγάνδα του Μητσοτάκη και της παρέας του για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, είναι όμως απολύτως δικαιολογημένο. 

Ο Μητσοτάκης κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να διασωθεί, έστω κι αν με αυτό τον τρόπο καταστρέφει τον Σαμαρά, προκειμένου να αποδημήσει την Φώφη! 

Υ.Γ. Παραμυθιάζει τον κόσμο η Φώφη, ενώ έχει συμφωνήσει να είναι πρωθυπουργός με δεκανίκι τον Μητσοτάκη! 

Η κυρία Γεννηματά θέλει να πείσει το πόπολό ότι δεν θα συνεργαστεί με το Μητσοτάκη. Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο θα συνεργαστεί, αλλά ελπίζουν ότι και οι δύο μαζί θα μπορέσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές, ενώ έχουν ήδη συμφωνήσει ότι σε αυτή την περίπτωση πρωθυπουργός δεν θα αναλάβει ο Μητσοτάκης αλλά η Φώφη Γεννηματά! 

Και αυτό κατ’ απαίτηση μεγάλου ολιγάρχη ο οποίος παίζει τα ρέστα του για να βγάλει τον Μητσοτάκη πρώτο, και την Φώφη με διψήφιο ποσοστό. Έτσι νομίζουν φυσικά, αλλά η πραγματικότητα θα τους διαψεύσει οικτρά… 

Σε κάθε περίπτωση όμως, η κυρία Γεννηματά ας αφήσει τα παραμύθια για τα περί μη συνεργασίας με τον Μητσοτάκη. Μια χαρά τα έχουν λογαριάσει, φυσικά χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο ελληνικός λαός.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here