Σείεται η ΝΔ από την μεταγραφή Τατσόπουλου.

0
494

Τεράστιο λάθος του Μητσοτάκη να τον φέρει στο κόμμα, οργή οπαδών και στελεχών σε όλη τη χώρα.

Έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό (και όχι μόνο) της Ν.Δ., προκαλεί η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να εντάξει στα γαλάζια ψηφοδέλτια τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο.

Τα μηνύματα δυσαρέσκειας και αποδοκιμασίας που φτάνουν στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο, τουλάχιστον επί της θητείας του σημερινού προέδρου.

Η υποψηφιότητα Τατσόπουλου, δεν έχει ξυπνήσει μόνο να δεξιά ανακλαστικά, αλλά έχει στην κυριολεξία εξοργίσει τον αστικό πυρήνα της Παράταξης, που δυσκολεύεται να χωνέψει μια τέτοια μεταγραφή.

Με δεδομένο το κύμα των αντιδράσεων, που προέρχεται τόσο από τον βαθύ κομματικό μηχανισμό (Καραμανλικοί, Σαμαρικοί, Μητσοτακικοί), όσο και από μερίδες ψηφοφόρων, όπως είναι η Εκκλησία, η ηγεσία της Ν.Δ, έχει μια και μόνη επιλογή. Να ζητήσει από τον κ. Τατσόπουλο να μην είναι υποψήφιος.

Η αναγνώριση του λάθους δεν κοστίζει. Απεναντίας, η ολιγωρία μπορεί να σταθεί αφορμή για μεγάλες περιπέτειες. Σε κάθε περίπτωση είναι άλλο να ζητάς από τον νεοδημοκράτη να συμπορευτεί με τον προερχόμενο από την Αριστερά Μίκη Θεοδωράκη, κι’ άλλο να του λες, να ψηφίσει τον Πέτρο Τατσόπουλο.

Υ.Γ. Απαγορευμένο βίντεο αποκαλύπτει το κρυφό σχέδιο του Μητσοτάκη πίσω από την υποψηφιότητα Τατσόπουλου.

Τι θέλει να πετύχει; Δείτε……..

Υ.Γ.1. ΔΙΕΛΥΣΕ Κώστα Σημίτη και Πέτρο Τατσόπουλο ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Νίκος Χατζηνικολάου: Επιτέλους ανοίγουν οι λογαριασμοί του Κώστα Σημίτη! Το αυτονόητο που έπρεπε να έχει γίνει από το 2010 κάνει η ελληνική δικαιοσύνη, σύμφωνα με τον κορυφαίο δημοσιογράφο.

Πρέπει επιτέλους να αποδειχτεί εάν ο Σημίτης συνυπέγραφε τις αποφάσεις με τις οποίες παντελόνια σαν μίζες ο Τσοχατζόπουλος και ο Γιάννος Παπαντωνίου, λόγω απίστευτης βλακείας η συνέργειας.

Υ.Γ. Ο Άδωνις υποδέχεται και αποθεώνει τον Πέτρο Τατσόπουλο και ξεχνά τις διαφωνίες μαζί του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here