Σειρήνες Πολέμου: «Τούρκοι κομάντος SAT-SAS ετοιμάζονται για απόβαση σε Ελληνικά νησιά!»

0
325

Οι επιχειρήσεις επιρροής και οι μεθοδευμένες ενέργειες του Ερντογάν κατά της Ελλάδος!…

Πριν από όλα, έχουμε το ετήσιο κατάλογο της Παγκόσμιας Στρατιωτικής Ισχύς (Fireglopal Power), βάσει του αριθμού των δυνάμεων και των οπλικών συστημάτων, στον οποίο η Τουρκία βρίσκεται στην 13η θέση, ενώ στην 27η είναι η Ελλάδα, μόνο που οι αριθμοί δεν αποτελούν πανάκια, κάτι που έχει αποδειχθεί πολλές φορές στην παγκόσμια ιστορία.

Ας μην κρυβόμαστε όμως πλέον πίσω από το δάκτυλο μας. Η Τουρκία προετοιμάζεται πιθανόν για «τετελεσμένα» τόσο στην Κύπρο όσο και στο Αιγαίο, στοχοποιώντας την περιοχή των Δωδεκανήσων και το Καστελόριζο, το οποίο αποτελεί «sevda»  των Τούρκων εδώ και 70 χρόνια για ευνόητους λόγους που αφορούν την κυοφορούμενη τουρκική ΑΟΖ, αλλά με την όρεξη θα μείνουν οι «γείτονες» για άλλη μια φορά.

Ολόκληρος, ο Tουρκικός τύπος, παρουσιάζει την επίλεκτη μονάδα Υποβρυχίων καταστροφών (SAT-SAS), για την οποία αναφέρει με περίσσεια αλαζονεία ότι προετοιμάζεται ουσιαστικά για την περιοχή της αποκαλούμενης «Γαλάζιας Πατρίδας».

«Από το Αιγαίο μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα, η μονάδα παραμένει σε συνεχή ετοιμότητα για επιχειρήσεις που απαιτούν υψηλές δεξιότητες»…αναφέρει ιστοσελίδα. Πρόκειται για Μαύρη προπαγάνδα, η οποία παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σε περίοδο πολεμικών επιχειρήσεων, επειδή ρίχνει το ηθικό και παραπλανά τον αντίπαλο σε άστοχες πολεμικές ενέργειες.

Προχθές ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν ανέφερε ότι «από εδώ και πέρα δεν τίθεται θέμα συνάντησης μου με τον Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης μάλλον δεν γνωρίζει ότι η κυριαρχία αυτών των νησιών του δόθηκε υπό τον όρο να παραμείνουν υπό καθεστώς μη στρατιωτικού χαρακτήρα. Θα το μάθει»…εξαπολύοντας σαφέστατη απειλή κατά του Ελληνισμού.

Ταυτόχρονα βλέπουμε ένα υψηλό συντονισμό ψυχολογικών επιχειρήσεων αυτό το διάστημα από την γειτονική χώρα κατά της Ελλάδος, σε μια σαφή προσπάθεια κάμψης του ηθικού της ελληνικής πολιτικής και στρατιωτικής ελίτ της χώρας μας. Το χαρτί των Τούρκων κομάντος στα παράλια της Μικρής Ασίας οι οποίοι όμως δεν ξέρουν τι τους περιμένει αν επιχειρήσουν οτιδήποτε, είναι ένα από τα αγαπημένα των Τούρκων σκηνοθετών, που εξάγουν σήριαλ σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ - Newsbomb

Όντως όμως, τουρκικά σκάφη και ομάδες κομάντος SAT-SAS ευρίσκονται στα λιμάνια της Σμύρνης ειδικά (Φώκαια), απέναντι από Χίο και Δωδεκάνησα, αναμένοντας εντολές του σουλτάνου σε κάθε περίπτωση, ώστε να εμπλακούν σε οποιαδήποτε επεισόδιο προκληθεί (από τους ίδιους) και ξεφύγει του «συνηθισμένου συμβάντος» στο Αιγαίο.

Παράλληλα οι Τούρκοι φορτώνουν βάρκες με μετανάστες και τις στέλνουν απέναντι από τα Ελληνικά νησιά, όντας έτοιμοι να δράσουν αν εκτιμήσουν ότι μπορούν να προκαλέσουν κάτι ίσως πιο σοβαρό.

Επίσης, είναι γνωστό ότι η όλη εκπαίδευση των Τούρκων κομάντος αφορά απόβαση και κατάληψη Ελληνικών βραχονησίδων και μικρονήσων.

Για τον λόγο αυτόν, έχουν κατασκευαστεί σκάφη όπως το KM-STC10, που είναι ένα θαλάσσιο όχημα που μπορεί να κινηθεί τόσο στην επιφάνεια της θάλασσας, όσο και κάτω από αυτή, και αφορά κύριο εξοπλισμό των Τούρκων υποβρύχιων κομάντος της δύναμης SAS-SAT.

Τουρκικές δυνάμεις SAS-SAT υποβρυχίων καταστροφών «καταλαμβάνουν» ελληνικά  νησιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά τα μίνι-υποβρύχια είναι σχεδιασμένα για να χρησιμοποιηθούν από τους Τούρκους βατραχανθρώπους, σε ειδικές και πολύ δύσκολες αποστολές…όπως για παράδειγμα την αποβίβαση «αθέατων» δυνάμεων σε εχθρική ακτή, την κατάληψη βραχονησίδας και πολλές άλλες αποστολές του ανορθόδοξου πολέμου.

Πρόκειται στην ουσία για ένα σοβαρό υποβρύχιο σύστημα στα χέρια των Τούρκων «υποβρύχιων καταστροφέων», στο περιβάλλον του Αιγαίου, με το οποίο θα δύνανται να επιχειρήσουν μελλοντικά να αιφνιδιάσουν την Eλληνική πλευρά λόγω και της εγγύτητας των μικρασιατικών παραλίων στα Eλληνικά νησιά.

Με λίγα και απλά λόγια, οι Τούρκοι πιθανότατα δύναται να βυθίσουν στο νερό ένα αριθμό τέτοιων οχημάτων και να βγουν αθέατοι οπουδήποτε θελήσουν, ειδικά κοντά σε Ελληνικές μικρονήσους ή βραχονησίδες ή ακόμη και σε πλοία που διεξάγουν εξορύξεις στην Κύπρο.

Την ίδια περίοδο που διανύουμε και λίγο πριν, είχαμε ασκήσεις των Τούρκων SAT-SAS, με ταυτόχρονη δράση Φρεγατών, Κορβετών, μαχητικών αεροσκαφών, ελικοπτέρων, UAV, μαζί με ταχύπλοα MRTP-24, όπως στην τελευταία άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα».

Μιλάμε ουσιαστικά για «προπόνηση» των Τούρκων για ότι θα αντιμετωπίσουν στο Αιγαίο από ελληνικής πλευράς, με την εμφάνιση του πλωτού τους Γεωτρύπανου, με την δημιουργία μιας ισχυρής Ναυτικής και Θαλάσσιας Ομπρέλας, με την κοινή δράση επιθετικών ελικοπτέρων KOBRA, ελικοπτέρων ναυτικής συνεργασίας SEA HAWK, ταχύπλοων σκαφών MRTP-24, UAV, δημιουργώντας μια μεγάλη και ισχυρή δύναμη κρούσης, εναντίον του ελληνικού πολεμικού ναυτικού.

Ποια θα είναι η Ελληνική αντίδραση στην «προετοιμασία» των Τούρκων σε κάθε σενάριο κατά του Αιγαίου Όλες οι κινήσεις των Τούρκων καταγράφονται από την Ελληνική πλευρά, αξιολογούνται και στην συνέχεια λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, τα οποία φυσικά δεν δημοσιοποιούνται για ευνόητους λόγους.

Παράλληλα, ο Ελληνικός τύπος έχει αναφέρει προ ημερών για την περιβόητη «ομπρέλα» κατά των Τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV), σε ένα σχέδιο το οποίο υλοποιείται τους τελευταίους μήνες υπό συνθήκες πλήρους μυστικότητας.

Το Ισραηλινό σύστημα λειτουργεί με τρόπο που παρεμβαίνει στην πτητική δυνατότητα των εχθρικών UAV, όπως τα «Bayraktar» και τα ANKA-S, που έχουν καθοδήγηση από έδαφος, και όχι μέσω δορυφόρου (SATCOM), όπως το AKINCI για παράδειγμα.

Η Ελλάδα επίσης συμμετέχει σε δορυφορικό πρόγραμμα παρακολούθησης μαζί με Έξι χώρες της ΕΕ, το οποίο ελέγχει το Παρίσι, και καταγράφει τα πάντα στην περιοχή του Αιγαίου και της Α. Μεσογείου.

Επίσης σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, έχουμε υπογραμμένες Συμφωνίες ανταλλαγής πληροφοριών με Κράτη της περιοχής μας, λαμβάνοντας την απαραίτητη βοήθεια, σε πολλούς τομείς.

Πέρα όμως από όλους και όλα, οι Ελληνικές δυνάμεις στα νησιά μας, έχουν προετοιμαστεί και σχεδιάσει πολλά χοντρά «χουνέρια» και «παγίδες», σε όποιον σκεφτεί να επιχειρήσει «αποστρατικοποίηση» στα Ελληνικά νησιά, δεχόμενος θανατηφόρα κτυπήματα, και αυτό το γνωρίζουν καλά ειδικά οι «γείτονες μας».

Μηνύματα Τούρκων κυβερνητικών παραγόντων προς τον Ελληνικό Λαό.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here