Σεισμός στο Μαξίμου: Ο Φουρθιώτης κοινοποίησε συνομιλίες του με κορυφαίο υπουργό!

0
310

Μια ανάρτηση που βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό!

Δικαιώνεται πλήρως όχι μόνο η αποκάλυψη μας που έγινε πριν από λίγες ώρες, αλλά και ο πρώην υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος αφήνει να εννοηθεί ότι καρατομήθηκε από το υπουργείο επειδή δεν έκανε τα χατίρια του υπόδικού παρουσιαστή!

Πριν από λίγο λοιπόν ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε στην δημοσιότητα τηλεφωνικές του συνομιλίες με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.

Ο δεύτερος συμμετείχε, μάλιστα, σε πολλές εκπομπές του παρουσιαστή, προκαλώντας μεγάλες απορίες.

Οι συνομιλίες φαίνεται να έχουν καταγραφεί 12 μήνες πριν, όταν ο παρουσιαστής ήταν πανίσχυρος και οι ποινικές του υποθέσεις δεν είχαν φτάσει σε επίπεδο διερεύνησης. Άρα, ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι ο παρουσιαστής είχε προβλέψει και είχε πλαστογραφήσει ψεύτικα ονόματα στο κινητό του.

Εξαπάτησε το πανελλήνιο ο Γεραπετρίτης

Ο Γ.Γεραπετρίτης σαν άλλος ΓΑΠ περιμένει 24 δισεκατομμύρια από την "πράσινη ανάπτυξη" | News On Net

Σε κάθε περίπτωση, ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος διαβεβαίωνε από το βήμα της Βουλής ότι δεν έχει καμία σχέση με τον παρουσιαστή, εξαπατώντας το πανελλήνιο, αλλά και προσωπικά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, πρέπει να υποβάλει άμεσα την παραίτηση του ή να βγει με πειστικά επιχειρήματα και να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του υπόδικου Φουρθιώτη.

Όσο για τον Νίκο Ρωμανό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει πλέον να απολογηθεί κυρίως στους ψηφοφόρους του για τα πρόσωπα με τα οποία στελέχωσε την παράταξη. Τι τον συνδέει με αυτούς τους τύπους;

Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή:

Ο Πρωτοφανής διασυρμός του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη:

Η ανακοίνωση που έβγαλε ισχυριζόμενος ότι δεν γνωρίζει τον Μένιο Φουρθιώτη, διαψεύστηκε άμεσα από τον ίδιο τον παρουσιαστή, ο οποίος έδωσε στην δημοσιότητα θερμό SMS το οποίο του είχε στείλει ο υπουργός, ένα τουλάχιστον μήνα πριν από τις επίμαχες τηλεφωνικές συνομιλίες που αποκαλύφθηκαν.

Το θερμό SMS του Yπουργού στον παρουσιαστή…

Το SMS όμως που αποκάλυψε ο παρουσιαστής, αποδεικνύει ότι ο Υπουργός Επικρατείας λέει ψέματα ακόμα και τώρα. Όταν έστελνε τα θερμά μηνύματα στον Φουρθιώτη, δεν υπήρχε καμία απειλή. Επιπλέον, οι δήθεν απειλές αποδείχτηκαν «μαϊμού» και προκαλεί μεγάλη εντύπωση το θράσος του Υπουργού Επικρατείας.

Κάθε λεπτό που ο Yπουργός Επικρατείας παραμένει στη θέση του, γελοιοποιεί το ίδιο το πολίτευμα!

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για Φουρθιώτη:

«Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον Yπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Επειδή, ωστόσο, ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της Ελληνικής Δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν:

-Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του Υπουργού Επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη;

-Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους;

Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here