Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ο Γεραπετρίτης.

0
509

Τις τελευταίες ώρες διαδραματίζεται ένα σκηνικό που παραπέμπει στην ταινία «υπόθεση Καρλίτο» μόνο που τώρα δεν πρωταγωνιστεί ο Αλ Πατσίνο αλλά ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Και τον Ρόνι από το Μπρονξ, ο «γνωστός παρουσιαστής».

Ο Υπουργός Επικρατείας που έχει επιβιώσει από συμπληγάδες, όπως το σκάνδαλο Siemens, τώρα κινδυνεύει να συνθλιβεί από τους δικούς του στην Κυβέρνηση αλλά και φιλικών ΜΜΕ που τον εμπλέκουν στην υπόθεση φύλαξης του Μένιου Φουρθιώτη. Πράγμα περίεργο, αφού δεν έχει καμία θεσμική αρμοδιότητα, ώστε να έχει τέτοια εμπλοκή.

Φυσικά δεν είχε καμιά αρμοδιότητα να διαμηνύσει ότι:

-Η Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας περιορίζεται στα 6 ναυτικά μίλια.

-Ή να κρίνει εάν η χώρα χρειάζεται περισσότερες μονάδες εντατικής θεραπείας ή όχι.

Είναι μάλλον του χαρακτήρα του να μπλέκεται με πολλά θέματα, αφού η μέθη της εξουσίας κάνει τους ανθρώπους να υπερβαίνουν όχι μόνο τις αρμοδιότητες τους αλλά τις ίδιες τους τις δυνάμεις.

Τα πυρά πάντως που δέχεται ο Υπουργός Επικρατείας είναι από φίλια μέσα και όχι αντιπολιτευόμενα.

Ενδεικτικά παραθέτουμε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Άποψη», που έχει εξαιρετικό ρεπορτάζ συνήθως, από τα τεκταινόμενα στην Κυβέρνηση:

Φυσικά και δεν υιοθετούμε τα σχόλια, αλλά το δημοσίευμα δείχνει ότι υπάρχει υποβόσκουσα δυσαρέσκεια εντός της Κυβέρνησης για τον Υπουργό Επικρατείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here