Σκουπίδια παντού!!……Αντιδήμαρχε κ. Α. Νικολέλη.

0
324

Παραθέτουμε την κάτωθι καταγγελία της κ. Ρόζα Ανδιοπούλου κατοίκου της οδού Δειράδων, η οποία εστάλη στη εφημερίδα στις 25/09/2013 στις 04.30μμ.

«Η κατάσταση που απεικονίζεται στις φωτογραφίες αφορά στην οδό Δειράδων στη Νέα Κηφισιά.

Σκουπίδια και μία ντουλάπα στην οδό Δειράδων στη Νέα Κηφισιά!

Σύμφωνα με την υπόδειξη του Δήμου, μπορούμε να βγάζουμε τα κλαδέματα από τους κήπους μας στο πεζοδρόμιο και ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ θα περνάει το φορτηγό του δήμου να τα μαζεύει.

Έχουν περάσει πολλές Δευτέρες και πολλά τηλεφωνήματα από την τελευταία φορά που πέρασε το φορτηγό. Η κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι έτσι από τον Ιούλιο!!

Οι κάτοικοι στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου έχουμε βαρεθεί αυτήν την εικόνα, καθώς και τα προσβλητικά σημειώματα στα αυτοκίνητά μας. Έως που σήμερα, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ξυπνήσαμε για να δούμε ότι αυτός / ή που αφήνει τα ανώνυμα προσβλητικά σημειώματα, πήρε την πρωτοβουλία και έβγαλε στη μέση του δρόμου μία ντουλάπα (ή μήπως είναι κρεβάτι;)!!

Προσπάθησα να στείλω το ίδιο mail στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του δήμου Κηφισιάς στην κεντρική και στην υπηρεσία καθαριότητας, αλλά η αποστολή δεν κατέστη δυνατή.

Τηλεφώνησα ξανά σήμερα στην υπηρεσία καθαριότητας όπου μία «ευγενέστατη» κυρία μου είπε: «Θα περάσουμε» και μου έκλεισε το τηλέφωνο.

Φυσικά, οι εικόνες αυτές έχουν ήδη ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

ΔΕΝ νομίζετε ότι θα πρέπει να επιληφθείτε άμεσα του σοβαρού αυτού προβλήματος καθαριότητας κ. Νικολέλη;;

Για να δείτε τα σκουπίδια στην οδό Δειράδων στην Νέα Κηφισιά σε όλο τους το μεγαλείο, κάντε κλικ πάνω στην φωτό:

{joomplucat:44 limit=1}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here