Ατύχημα με Θαλαμηγό στις Σπέτσες: Προσέκρουσε στην προβλήτα του Λιμανιού!

0
131

Όλα συνέβησαν όταν ο καπετάνιος έλυσε κάβους και σήκωσε άγκυρα για να αποπλεύσει αλλά λόγω του δυνατού αέρα έπεσε στην παραλία, ενώ στη συνέχεια προσπαθώντας να ξεκολλήσει από το σημείο έπεσε πάνω στην προβλήτα!

Τα δευτερόλεπτα που προηγήθηκαν της πρόσκρουσης της θαλαμηγού στην προβλήτα του λιμανιού στις Σπέτσες καταγράφηκαν σε βίντεο και απεικονίζουν τις μάταιες προσπάθειες του καπετάνιου του σκάφους να το ελέγξει την ώρα που αυτό παλεύει με τα κύματα και τους δυνατούς ανέμους.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με  πληροφορίες μας, όλα συνέβησαν όταν ο καπετάνιος έλυσε κάβους και σήκωσε άγκυρα για να αποπλεύσει αλλά λόγω του δυνατού αέρα έπεσε στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο», ενώ στη συνέχεια προσπαθώντας να ξεκολλήσει από το σημείο έπεσε πάνω στην προβλήτα. Οι προσπάθειες αποκόλλησης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές αφού στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Το σημαντικό είναι ότι όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια, ελήφθησαν όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή της θαλάσσιας ρύπανσης και αναμενόταν να φτάσει πλωτός γερανός για να μεταφέρει τη θαλαμηγό σε ναυπηγείο για επισκευές.

Δείτε τα  σχετικά βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here