Στέλλα Γκρέκα…..η φωνή μύθος!

0
502

Τη Δευτέρα16 Δεκεμβρίου 2013 στις 8.30 μ.μ. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON και η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ παρουσιάζουν αφιέρωμα στην ΣΤΕΛΛΑ ΓΚΡΕΚΑ «Μια φωνή μύθος» στη σειρά συναυλιών του Badminton «Τα Πρόσωπα του Ελληνικού Τραγουδιού» σε καλλιτεχνική διεύθυνση του συνθέτη Μιχάλη Κουμπιού.

Μαγική, ευαίσθητη, νοσταλγική, μελαγχολική, η Στέλλα Γκρέκα, 91 χρόνων σήμερα, υπήρξε η μεγάλη ντίβα της μεταπολεμικής Αθήνας. 

Μια φωνή μύθος που συνδέθηκε με τραγούδια λεπτού ρομαντισμού. Τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως ο Αττίκ, ο Κώστας Γιαννίδης, ο Μενέλαος Θεοφανίδης, ο Τάκης Μωράκης, ο Μιχάλης Σουγιούλ, ο Χρήστος Χαιρόπουλος κ.ά.

Τραγούδια όπως τα: «Πάμε στο άγνωστο», «Ήρθες σαν την άνοιξη», «Πού να ’σαι τώρα», «Είδα μάτια πολλά», «Χθες το βράδυ», «Τραγούδι της Μαρίνας», «Μαραμένα τα γιούλια κι οι βιόλες» κ.ά.

Τα τραγούδια από το ρεπερτόριο της μεγάλης Ελληνίδας τραγουδίστριας, που αναδεικνύουν αισθαντικά ηχοχρώματα, θα αποδώσει η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, με μαέστρο τον Παναγή Μπαρμπάτη και θα τραγουδήσουν οι: Καλλιόπη Βέττα, Μπάμπης Βελισσάριος, Ελένη Βουδουράκη, Άγγελος Παπαδημητρίου και η Στέλλα Γκρέκα.

Συμμετέχουν χορευτές της ομάδας Pasion del Tango.

Με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Σωματείου Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης»

Τιμές εισιτηρίων:

Α’ ΖΩΝΗ: 25 ευρώ
Β’ ΖΩΝΗ: 20 ευρώ
Γ’ ΖΩΝΗ: 15 ευρώ
Δ’ ΖΩΝΗ: 10 ευρώ, 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)

Προπώληση: www.abcd.gr, www.viva.gr, 210 8840600
και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here