Στα Πράσα επώνυμοι Έλληνες με μαύρο χρήμα-Πάει φουλ για κουκούλωμα κι αυτό το σκάνδαλο με τη συνταγή της λίστας Λαγκάρντ!… του Γιάννη Ντάσκα

0
241

Φόβος και τρόμος στο δυτικό κόσμο από τις αποκαλύψεις για διαφθορά και των πλέον υπεράνω υποψίας πολιτικών, αλλά και ήδη δακτυλοδεικτούμενων, όπως ο Πρόεδρος της Κύπρου Αναστασιάδης.

Στην Ελλάδα ξεκίνησε ήδη η προσπάθεια να καταπνιγεί κάθε αποκάλυψη που οδηγεί στην κορυφή της αλυσίδας, δηλαδή στην πολιτική σκηνή. Οι αποκαλύψεις αυτή τη φορά έρχονται με την μορφή των λεγόμενων «Εγγράφων της Πανδώρα».

Δεν αφορά το…Κουτί της Πανδώρας του Κώστα Βαξεβάνη. Αυτόν τον έχουν βάλει στη γωνία και τον ελέγχουν με την μέθοδο που ελέγχουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Την ώρα που το υπουργείο Οικονομικών του Σταϊκούρα παίρνει επώνυμες καταγγελίες για άδικη και παράνομη αρπαγή περιουσιών πολιτών που δεν χρωστούν ευρώ στη Λαμία (π.χ. ο πρόεδρος των μεριδιούχων της Τράπεζας Δημητρακόπουλος κ.α.) με βάση ανώνυμη καταγγελία ερευνά αυτά που ήδη έχουν ερευνηθεί και βρέθηκαν σωστά και νόμιμα για τον Κώστα Βαξεβάνη.

Τέτοιες μεθόδους έχουν τα καθεστώτα του μαύρου και του κόκκινου φασισμού.Από την Ελληνική Χούντα ως τις «Ζωές των άλλων» στην παλαιά Σοβιετία.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here