Στην Κύπρο απειλούν πολιτικούς για τις εκποιήσεις!

0
221

Στην Κύπρο η Τρόικα και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αφού κούρεψαν τις καταθέσεις με το γνωστό bail in ξεκινούν εκποιήσεις και πετάνε στο δρόμο κατά χιλιάδες απλούς πολίτες.

Η «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης της Δικαιοσύνης» απέστειλε επιστολή με τον τίτλο «Τελευταία Προειδοποίηση» και προειδοποιεί τους βουλευτές πως σε περίπτωση που υπερψηφιστεί το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις δε θα διστάσουν να προβούν σε δολοφονίες!!

Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Εμείς δεν είμαστε τρομοκράτες και δολοφόνοι αλλά, αν χρειαστεί, θα γίνουμε για να υπερασπιστούμε τις περιουσίες μας και το μέλλον των παιδιών μας μέχρις εσχάτων…Ποτέ δεν θα πληρώσουμε εμείς για τα δικά σας λάθη και το φαγοπότι των τραπεζιτών».

Συνεχίζοντας, η Ένοπλη Ομάδα υπογραμμίζει ότι:

«Κάθε βουλευτής, πολιτικός ή τραπεζίτης, όπου και να πάει, θα πρέπει να συνοδεύεται με ολόκληρο στρατό 24 ώρες το 24ωρο, θα χάσουν τον ύπνο τους. Μια ολόκληρη ζωή θα φοβούνται γιατί θα έχουν τη ρετσινιά του προδότη. Δεν θα ξέρουν πού θα κρυφτούν…..»

Έντονη ανησυχία επικρατεί στα κόμματα με την παραλαβή της επιστολής, χωρίς όμως να έχουν αποφασίσει πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής.

Η κοινωνία πλέον είναι ανάστατη, πολύς κόσμος έχει φτάσει στο «αμήν» και η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει για τα καλά.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here