Στις 05/03/2017 οι «δημαιρεσίες» στον Δήμο Κηφισιάς!

0
197

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 10.00, αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι «δημαιρεσίες» για την εκλογή νέου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα θα λάβει χώρα ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. με σκοπό την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κηφισιάς.

Ο πλειοψηφίσας Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Ευάγγελος Αυλήτης θα προεδρεύσει του Δ.Σ. 

Σημειώνεται ότι η αλλαγή γίνεται, δεδομένου ότι στις 31 Μαρτίου του 2017 ολοκληρώνεται το πρώτο μισό της θητείας των δημοτικών αρχών σε όλους τους Δήμους της χώρας. Συμπληρώνονται τα 2,5 χρόνια της 5ετούς θητείας (2014-2019).

Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς δεν θα παραμείνει ο Δημήτριος Μωράκης, αλλά θα αντικατασταθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, από…….γένος θηλυκό!

Οι αντιδήμαρχοι

Επίσης, ολοκληρώνεται η θητεία των Αντιδημάρχων, αλλά και των Προέδρων Νομικών Προσώπων που είχαν ορισθεί και αναλάβει καθήκοντα στο ξεκίνημα της 5ετούς θητείας.

Σύμφωνα με υπάρχουσες πληροφορίες , οι διαβουλεύσεις με τα στελέχη της δημοτικής του παράταξης ο επικεφαλής του συνδυασμού και Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, για το θέμα των αλλαγών στις θέσεις των Αντιδημάρχων στο Δήμο Κηφισιάς, ξεκίνησαν από τις 15 Φεβρουαρίου 2017 και μετά, προκειμένου μέσα στον Μάρτιο να έχουν οριστεί και οι νέοι Αντιδήμαρχοι.

Με τις αλλαγές αρμοδιοτήτων που αναμένονται θα έχουμε Αντιδημάρχους να γίνονται απλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι ενώ άλλοι από απλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι να γίνονται, ενδεχομένως, Αντιδήμαρχοι. 

Δεν θα ήταν έκπληξη, αν «κάποιος» από τους σημερινούς Αντιδημάρχους στο άκουσμα ότι αποχωρεί από τον θώκο του Αντιδημάρχου να ενοχληθεί……υπαινισσόμενος ότι δεν θα είναι στο πλευρό του Δημάρχου στις επόμενες εκλογές!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here