ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επίορκοι δικαστικοί προσπαθούν να κουκουλώσουν το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ!

0
219

Αποκάλυψη βόμβα από την «Real News», που αποδεικνύει την συνωμοσία των διεφθαρμένων πίσω από το μαγείρεμα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.

Οι δικαστές πρέπει να κατανοήσουν πως η έκβαση αυτής της υπόθεσης είναι το μοναδικό όπλο που έχει η Ελλάδα στο νομικό της οπλοστάσιο απέναντι στην συμμορία που δολίως επέβαλλε την σημερινή κατοχή της χώρας και το μεθοδικό πλιάτσικο που συντελείται στην δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Τα γεγονότα είναι συντριπτικά:

1. Το ΔΝΤ παραδέχεται «λάθος» στο πρόγραμμα, αποκρύπτει όμως ότι το «λάθος» είναι ισόποσο με την χάλκευση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.

Την χάλκευση που έγινε ακριβώς για να τεκμηριώνει την δόλια υπαγωγή της Ελλάδας στο δολοφονικό μνημόνιο.

2. Αποδεικνύεται πως ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ (πελάτης) ήταν συγχρόνως υπάλληλος του ΔΝΤ (προμηθευτής). Γεγονός που από μόνο του αρκεί για να οδηγήσει την συμμορία του Παπανδρέου στο εδώλιο.

3. Οι καταγγελίες Λογοθέτη – Γεωργαντά σε συνδυασμό με την πειθαρχική δίωξη της ανακρίτριας, είναι ισχυρή ένδειξη δικαστικής μεθόδευσης της οποίας ο «μαέστρος» βαρύνεται για μια σειρά μεθοδεύσεων σε υποθέσεις που ζημίωσαν το δημόσιο συμφέρον και θα έλθουν στην επιφάνεια με την καρατόμηση του.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ για όσους στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση, να μαχαιρώνουν με αυτόν τον τρόπο τον ακρογωνιαίο θεσμό της δικαιοσύνης, την δημοκρατία.

Και τέλος, καθόλη την διάρκεια του «προγράμματος» που βασίστηκε στο έγκλημα της ΕΛΣΤΑΤ, δεν υπάρχει ούτε ένα «διαρθρωτικό μέτρο», ΟΥΤΕ ΕΝΑ που να έχει στεφθεί με επιτυχία. αντίθετα, μέτρα όπως ο ειδικός φόρος στο πετρέλαιο, η αύξηση των τελών κυκλοφορίας κλπ, σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα είχαν οδηγήσει τους εμπνευστές τους – τουλάχιστον – στην απαξίωση και την χλεύη.

Εδώ τους οδηγούν σε νέες θέσεις εξουσίας. Είναι ξεκάθαρο ότι η συμμορία που οργάνωσε και το έγκλημα της ΕΛΣΤΑΤ είναι ενεργή, δια τούτο και η μεθόδευση.

Η καταδικαστική απόφαση όμως για την υπόθεση, ανοίγει επιτέλους τον δρόμο για την νομική αντιμετώπιση του μνημονίου, καθότι θα προκύψει ΔΟΛΟΣ.

Και η καταδολίευση, για τον δυτικό νομικό πολιτισμό, οδηγεί σε ακύρωση της συμφωνίας και αποζημιώσεις. Σε χώρες όπως π.χ. η ανεπτυγμένη Κίνα, οδηγεί στο απόσπασμα.

Οι ευθύνες σας κύριοι δικαστές είναι τεράστιες, οφείλετε να εξεγερθείτε και να σπάσετε την μέγγενη του διεφθαρμένου που προσπαθεί να κινήσει τα νήματα της συγκάλυψης.

Αύριο, δεν θα υπάρχει!!

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here