ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ο κ. Μητσοτάκης λέγοντας ότι δεν φυλά τα σύνορα της!!

0
425

ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ο κ. Μητσοτάκης λέγοντας ότι δεν φυλά τα σύνορα της!!

Κ. Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: Η έννοια της ασφαλούς φύλαξης των συνόρων δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της σημερινής κυβέρνησης!!

Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Μιλάμε για συκοφάντη ολκής. Συκοφάντη των ενόπλων δυνάμεων, που φυλούν τις Θερμοπύλες της Ευρώπης με τεράστιο κόστος σε αίμα και χρήμα. 

Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα φυλά ολομόναχη τα σύνορα της Ευρώπης, ενώ οι τσάμπα μάγκες ευρωπαίοι που ξαφνικά βρήκαν σύμμαχο στο πρόσωπο του Μητσοτάκη, δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ στο κοινό ταμείο ευρωπαϊκής ασφάλειας που προτάθηκε.

Σειρά επαφών είχε στις 19/09/18 στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Σάλτσμπουργκ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, και τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Αλεξάντερ Στουμπ.

Οι συζητήσεις επιστράφηκαν γύρω από τις προοπτικές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ενόψει και των επικείμενων ευρωεκλογών.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε, πως πρώτη προτεραιότητα της Ευρώπης σήμερα είναι να προσφέρει ασφάλεια στους πολίτες της, επισημαίνοντας πως και η αποτελεσματική συ-φύλαξη των συνόρων πρέπει να αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα.

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση της, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως δυστυχώς, σήμερα, η Ελλάδα είναι ουσιαστικά απούσα από αυτή τη συζήτηση για τρεις λόγους:

«Ο πρώτος λόγος είναι ότι η έννοια της ασφαλούς φύλαξης των συνόρων, απλά, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της σημερινής κυβέρνησης.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση εξακολουθεί να μην αποδέχεται την ουσιαστική διάκριση μεταξύ προσφύγων και οικονομικών μεταναστών.

Και ο τρίτος λόγος είναι ότι δυστυχώς, επί της σημερινής κυβέρνησης, δημιουργήθηκε το κολαστήριο της Μόριας, το οποίο προσβάλλει κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας και διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό.

Και αυτό παρότι έχουν διατεθεί για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος, εκατοντάδες εκατομμύρια, τα οποία όμως φαίνεται ότι έχουν χαθεί στους σκοτεινούς διαδρόμους της κυβερνητικής αδιαφάνειας»…….είπε χαρακτηριστικά.

ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΝΑΙ εθνική μειοδοσία η ανωτέρω δήλωση του κ. Μητσοτάκη;;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here