Συναυλία με τίτλο «Cyprus Unplugged» στις Βρυξέλλες.

0
272

Μια μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 9 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20.30 στο φημισμένο Bozar (Center for Fine Arts) με τη συμμετοχή τριών δημοφιλών τραγουδιστών από την Κύπρο. Είσοδος 30 ευρώ.

Η Άννα Βίσση, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Δέσποινα Ολυμπίου θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς στη συναυλία με το συμβολικό τίτλο «Cyprus Unplugged», ενώνοντας τις φωνές τους μετά το κάλεσμα της Επιτρόπου της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση κ. Ανδρούλλας Βασιλείου.

Ο σκοπός της συναυλίας είναι να μαζευτούν λεφτά για ευαγή ιδρύματα για παιδιά στην Κύπρο που τόσο πολύ δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση.

Οι τρεις δημοφιλείς καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση της κύπριας Επιτρόπου και είναι ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεγάλη αυτή συναυλία που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον στις Βρυξέλλες και στο εξωτερικό γενικότερα αφού διοργανώνεται από μέλος της ίδιας της Κομισιόν, αποδεικνύοντας ότι η μουσική ενώνει και έχει μεγάλη δύναμη για να βοηθήσει τον συνάνθρωπό μας στις δύσκολες αυτές εποχές.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here