Συνελήφθη ο δημοσιογράφος-πρώην εκδότης Δημήτρης Ρίζος!

0
597

Η σύζυγός του Πέγκυ Ρίζου στο Λονδίνο και στις πισίνες και ο γνωστός εκδότης-μεγάλο-δημοσιογράφος άντρας της στη φυλακή για 15.000 ευρώ!

Είναι 10 Ιουνίου και η Αθήνα φλέγεται στον πρώτο καύσωνα της, με τα τσιμέντα και την άσφαλτο να βρυχώνται αχνίζοντας πως θα ρευστοποιηθούν και θα αυτοκαταργηθούν!

Στην πόλη-θάλαμο καυτών αερίων, η υπέρκομψη, αγαπημένη γυναίκα μιας κοσμικής Αθήνας πληγωμένης αλλά αντιστρεφόμενης, η Πέγκυ Ρίζου, με άψογες αναλογίες και σώμα αγαλματένιο, κόβει ανάσες στο facebook της.

Με λεζάντα που γράφει «Λονδίνο-Αθήνα: 20 βαθμοί διαφορά», βουτάει σε μια καταγάλανη μεγάλη πισίνα, όπου ο φυσικός ήχος του νερού που την αγκαλιάζει ακινητοποιεί σε μας το χρόνο σε ψευδαίσθηση δροσιάς.

Το στιγμιότυπο χαιρετίζεται με σχόλια και καμία 900αριά προβολές. Πέντε μέρες αργότερα, στις 15 Ιουνίου του 2018, ο σύζυγός της, ο κορυφαίος δημοσιογράφος, στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, πρώην εκδότης του «Αδέσμευτου Τύπου», Δημήτρης Ρίζος, ενώ έδινε το «παρών» στο Α.Τ. Ελληνικού συνελήφθη για καταδικαστική απόφαση χρέους 15.000 ευρώ.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος έκρινε ότι πρέπει να προφυλακιστεί και έτσι, την Τρίτη 19 Ιουνίου, οδηγήθηκε στις φυλακές της Κω!

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here