Σφοδρή Επίθεση του Μαξίμου κατά Καραμανλή.

0
244

Άκρως απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για τον πρώην Πρωθυπουργό…

Όπως σας αποκάλυψα η χθεσινή ομιλία του Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής απετέλεσε μία πραγματική ψυχρολουσία για το μέγαρο Μαξίμου. Παρά τις διαβεβαιώσεις από «πληροφοριοδότες» ότι ο πρώην Πρωθυπουργός θα έκανε μία άχρωμή ομιλία που δεν θα ενοχλούσε τον σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης, έγινε ακριβώς το αντίθετο.

Μετά την αρχική παγωμάρα που διήρκεσε μέχρι σήμερα το πρωί, η ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου αλλά και τα συμβατικά ΜΜΕ που πρόσκεινται στο Μαξίμου, έπιασαν δουλειά με σκοπό να αποδομήσουν την προσωπικότητα του Κώστα Καραμανλή.

Τα συστημικά ΜΜΕ που απηχούν τις απόψεις της κυβέρνησης, όπως το iefimerida του Χρήστου Ράπτη, έκαναν λόγο για «ναφθαλίνη».

Η ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου ενεργοποίησε πάλι πλαστούς η παραπλανητικούς λογαριασμούς με ψευδή στοιχεία, προκειμένου να εξαπολύσει σκληρά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, που θυμίζουν τον συγχωρεμένο Κακαουνάκη όταν προσπαθούσε να γκρεμίσει τον Καραμανλή για να φέρει στην εξουσία τον Γιώργο Παπανδρέου.

Άλλωστε, εδώ και χρόνια το «Σύστημα Κακαουνάκη» έχει χρυσοπληρωθεί και έχει ταχθεί στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά το ότι ο αείμνηστος ιδρυτής του υπήρξε από τους μεγαλύτερους πολέμιους του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως έχει αποδείξει πως δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί ακόμα και με τους πιο μεγάλους υβριστές του πατρός του, αρκεί να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του. Άλλωστε, στην πολιτική αυτού του επιπέδου, δεν υπάρχουν «ιδέες», μόνο συμφέροντα.

Υ.Γ. Με Κώστα Καραμανλή Ταυτόσημος Λόγος: Εθνικώς καταστροφικές οι Αυταπάτες για Τουρκία…του Γιάννη Μάζη.

Από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη στον ραδιοφωνικό σταθμό 984 Ράδιο της Κρήτης, την 02/06/2022.

Υ.Γ.1. Ο Μανώλης Κοττάκης για την παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here