ΣΧΟΛΙΟ στην συνέντευξη του Γιώργου Παπαδόπουλου: «Για συνολική επανεκκίνηση στην Κηφισιά».

0
1233

«Ο Δήμος Κηφισιάς, χρειάζεται μια συνολική επανεκκίνηση, και θα προσπαθήσω να γίνω αρωγός με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια, για να γίνει η περιοχή μας, ο Δήμος που μας αξίζει» αναφέρθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος στην συνέντευξη του, στον Τύπος Κηφισιάς που κυκλοφόρησε στις 28/12/18.

Σε ερώτηση ποιοι είναι οι βασικοί άξονες του προγράμματός του, ανάμεσα σε άλλα είπε ότι:

«Πάνω από όλα, ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ  στο Δημόσιο Χρήμα που έλλειψε παντελώς από την σημερινή Διοίκηση του Δήμου»!!

Είναι άξιον απορίας ΠΩΣ είναι δυνατόν να θεωρεί ο κ. Παπαδόπουλος ως βασικό άξονα του προγράμματός του, τον ΣΕΒΑΣΜΟ στο Δημόσιο Χρήμα, όταν διαχρονικά από το 1994 που αδιαλείπτως ασκούσε διοιήκηση – διότι είχε διετελέσει επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Διοιηκητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας, και Πρόεδρος Νομικών Προσώπων και Επιχειρήσεων του Δήμου Κηφισιάς, καθώς επίσης και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου – δεν ήταν καθόλου εμφανής τέτοιου είδους ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους Δημότες Κηφισιάς από το έργο που ο ίδιος είχε αφήσει πίσω του!

Απεναντίας είναι της πάσης γνωστό, στην Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, με σχολαστική ευλάβεια, στο Δημόσιο Χρήμα της σημερινής Διοίκησης του Δήμου γενικά και του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου ειδικότερα.

Όπως φαίνεται κ. Παπαδόπουλε έχει χαθεί κάπου στο δρόμο το μέτρο……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here