Σόιμπλε: Είχαμε σχεδιάσει Grexit και κούρεμα για το καλοκαίρι του 2015!!

0
209

Τώρα που έφυγε από υπουργός οικονομικών, φαίνεται ότι απασφαλίζει και θα φέρει πολλούς από τους ακόλουθους του σε δύσκολη θέση.

Η συνέντευξη που έδωσε σε γερμανική εφημερίδα στις 22/1/2017, είναι ενδεικτική για το ότι είχαν οργανώσει για την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015. 

Την ίδια στιγμή που Σαμαράς-Βενιζέλος και όλο το συρφετό συκοφαντούσε την κυβέρνηση ότι ήθελε να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ, οι ίδιοι είχαν οργανώσει την έξοδο αλλά και το κούρεμα καταθέσεων παρέα με τον Σόιμπλε! 

Και το βρώμικο σχέδιο ήταν διπλό. Ο Σόιμπλε κλείδωνε 1 εκατομμύριο μετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα, αφού η έξοδος από το ευρώ για να είναι εφικτή έπρεπε να έχει προηγηθεί έξοδος από την ευρωπαϊκή ένωση, άρα η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να δώσει τα περιβόητα χαρτιά ασύλου ώστε οι πρόσφυγες να διακινηθούν στις χώρες που ήθελαν, και το δεύτερο, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος θα «γονάτιζαν», θα έφευγαν με ελικόπτερο περνώντας πάνω τους την ευθύνη, ενώ θα γυρνούσαν ως θριαμβευτές η καταστροφή του έθνους, οι Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος! 

Υ.Γ. Η αποκάλυψη της έσχατης προδοσίας Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου: Είχαν μεθοδεύσει πτώχευση για τον Ιούνιο του 2015. Το βροντερό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα τους το κατέστρεψε.

Υ.Γ.1. Η μετάφραση της συνέντευξης από την Ντόιτσε Βέλε.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here