Σύντροφος γόνου γνωστής πολιτικής οικογένειας η 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ-Κονγκ!

0
217

19χρονη Ελληνίδα μοντέλο συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ προσπαθώντας να περάσει παράνομα 2,6kg κοκαΐνης, αξίας 300 χιλιάδων δολαρίων, κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στις αποσκευές της,  ήταν γνωστή στην κοσμική Αθήνα σαν σύντροφος γόνου πολύ γνωστής πολιτικής οικογένειας!

Η 19χρονη, που ταξίδευε από την Αιθιοπία, είναι η τέταρτη γυναίκα που συλλαμβάνεται τις τελευταίες ημέρες στην Κίνα κατά την προσπάθεια τους να εισάγουν κοκαΐνη στην χώρα.

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι συνέλαβαν την περασμένη Τρίτη (14/11) και Παρασκευή (17/11), επίσης τρεις γυναίκες, στο αεροδρόμιο και κατάσχεσαν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Τα μοντέλα πιστεύεται ότι είναι μέρος ενός μεγάλου διεθνούς καρτέλ ναρκωτικών, που ειχε στόχο να διοχετεύσει μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στις αγορές ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών εκτιμούν οι συγγενείς της ότι έχει πέσει το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, έχοντας στις αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαΐνη.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, οι συγγενείς της υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ήσυχο κορίτσι, κόρη ενός από τους πιο συνεπείς και έντιμους αστυνομικούς της Λέσβου, ο οποίος είναι συγκλονισμένος από την είδηση.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βρει τρόπο για να γλυτώσει τώρα το παιδί του.

Υ.Γ. Αυτοί στρατολόγησαν το 19χρονο μοντέλο……

{videobox}YUmL-sITeTM{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here