Τα εν ΔΗΜΩ….εν ΟΙΚΩ!…..έντονος εκνευρισμός και αντεγκλήσεις στην Τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 08/10/2014.

0
226

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε την Τετάρτη 08/10/2014 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Δημήτρη Μωράκη στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου για την λήψη αποφάσεων επί «34» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π.23 ημερομηνίας 03/10/2014.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. ξεκίνησε στις 19.30μμ. με «33» παρόντες – ανάμεσα στους «8» απόντες ήταν και ο κ. Χιωτάκης λόγω εκλογών για τα όργανα της ΠΕΔΑ – με την ενημέρωση από το Δήμαρχο κ. Γιώργο Θωμάκο και την προ ημερησίας συζήτηση που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες.

Μέχρι τις 10:00 το βράδυ, που ξεκίνησε η συζήτηση του 1ου εκτός ημερησίας διάταξης θέματος – η ημερήσια διάταξη είχε «34» θέματα κάποια πολύ σοβαρά – αντιληφθήκαμε πολύ καλά πως θα μπορούσε να είναι μια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς την εφαρμογή του Κανονισμού Λειτουργίας του!

Ατέρμονες συζητήσεις και ερωταποκρίσεις, χωρίς να υπάρχει μια σειρά ποιος, πότε και πόσο μιλάει. Με τη μειοψηφία να ρωτάει και συγχρόνως να τοποθετείται και την πλειοψηφία να απαντάει και συγχρόνως να ρωτάει.

ΜΗΠΩΣ θα πρέπει ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να εφαρμόσει κατά γράμμα των Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και να δημιουργήσει προϋποθέσεις κανονικής ροής στις συζητήσεις του Σώματος;

Πάντως, μετά την εκλογή των αντιπροσώπων του Δήμου Κηφισιάς σε ΠΕΣΥΔΑΠ (θέμα 13) και σε ΣΠΑΠ (θέμα 14), η συνεδρίαση διακόπηκε λόγω του προχωρημένου της ώρας που είχε φθάσει 01.30 πρωινή!!

Δείτε παρακάτω την ενημέρωση του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου και την προ ημερησίας συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς όπως την κατάγραψε η κάμερα της «Θ»:

{videobox}HE9rjDcewDY{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here