Τα εν ΔΗΜΩ….εν ΟΙΚΩ!…..αναλυτικό ρεπορτάζ της Τακτικής και της Ειδικής Συνεδρίασης του Δ.Σ. στις 25/02/2015.

0
193

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε σε (1) Τακτική και (2) Ειδική Συνεδρίαση την Τετάρτη 25/02/2015 στις 06.00μμ και 07.00μμ αντιστοίχως υπό την Προεδρία του κ. Δημήτρη Μωράκη στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου με θέματα:

1. Επαναληπτική ψηφοφορία για την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Κηφισιάς

Τα αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν ανέδειξε Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης διότι ο πρώτος υποψήφιος δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τα 2/3 του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου ή 27 ψήφους!

Αναλυτικά αποτελέσματα: 1ος ο κ. Οικονομόπουλος με 22 ψήφους, 2ος τα «Λευκά» με 5 ψήφους, 3ος ο κ. Πεχλιβάνογλου με 4 ψήφους και από μία ψήφο οι κ.κ. Βρέττα, Διονυσιώτης και Παπαχαραλάμπους!

Αξιοπερίεργο όμως είναι ότι ο κ. Καλλαράς ο οποίος ήρθε 1ος στην πρώτη ψηφοφορία στις 18/02/2015 συγκεντρώνοντας μάλιστα 13 ψήφους…..δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα ψήφο!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;

Ο κ. Θωµάκος ανέφερε ότι εξετάζεται µία εγκύκλιος του 2011, η οποία ορίζει ότι στο μέλλον µπορεί να ξαναγίνει προκήρυξη για την εκλογή Συµπαραστάτη του ∆ηµότη και της Επιχείρησης µε άλλους υποψήφιους.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η ∆ημοτική Αρχή θα επαναφέρει το θέµα της εκλογής του Συµπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης πολύ σύντομα.

2. Συζήτηση και προτάσεις για Θέματα Παιδείας του Δήμου Κηφισιάς

-Ενημέρωση από την Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔΕΠ) και τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών

-Τοποθετήσεις Δημοτικών Παρατάξεων και Φορέων

-Συζήτηση.

Δείτε ολόκληρη την συζήτηση και των δύο συνεδριάσεων όπως την κατέγραψε η κάμερα της TV Kifisias…….και τα συμπεράσματα δικά σας:

{videobox}EOWo9IaiYkQ{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here