Τα εν ΔΗΜΩ….εν ΟΙΚΩ!…..αναλυτικό ρεπορτάζ της 1ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 26/03/2014……άνευ Αξιωματικής Αντιπολίτευσης!!

0
218

Την Πέμπτη 26/03/2014 και ώρα 07.00μμ συνήλθε σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, υπό την προεδρεία της κ. Ν. Παναγιώτου, για την λήψη των παρακάτω αποφάσεων.

Α. Επικύρωση πρακτικών της Συνεδρίασης του ΔΣ στις 07/11/2013, 27/11/2013, 12/02/2014 και 05/03/2014.

Β. Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου.

Γ. Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως [διάρκεια συζήτησης: μία (1) ώρα]

Δ. Έκτακτα θέματα.

Ε. Τακτικά θέματα.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με «22» παρόντες ΜΟΝΟ, ακολούθησε (1) η επικύρωση των πρακτικών (2) η συζήτηση προ ημερησίας και (3) η συζήτηση «2» εκτάκτων και «44» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 6 ημερομηνίας 21/03/2014.

Δύο αξιοσημείωτα γεγονότα παρατηρήθηκαν κατά την διάρκεια της συζήτησης προ ημερησίας και μάλιστα απόντος του κ. Δημάρχου ο οποίος δεν ήταν στην αίθουσα εκείνη την ώρα!

Το πρώτο ήταν η ένταση που προκλήθηκε από την «επίθεση» της επικεφαλής της μειοψηφίας Αγγελικής Συνοδινού προς την εν γένει πορεία της δημοτικής αρχής του κ. Χιωτάκη λέγοντας ανάμεσα στα άλλα ότι:

«σύμφωνα με τον Καλλικράτη θα έπρεπε ο κ. Δήμαρχος με την λήξη της θητείας του θα έπρεπε να είχε κάνει ένα απολογισμό του έργου του προς ενημέρωση των Δημοτών. Επίσης ανέφερε ότι είναι η μόνη αντιπολιτευτική φωνή σε αυτή την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!»

Το δεύτερο ήταν η αποφυγή τοποθέτησης του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλη Βάρσου ο οποίος «υπόστειλε» πλέον την αντιπολιτευτική του τακτική, μετά από την πρόσφατη συμφωνία για την από κοινού κάθοδο του με τον συνδυασμό του κ. Χιωτάκη!

Μετά την έγκριση των εκτάκτων θεμάτων, ένα των οποίων ήταν η συμμετοχή του Δήμου Κηφισιάς στην Πρωτοβουλία «Mayors Adupt», ακολούθησε η έγκριση των «41» εκ των «44» τακτικών θεμάτων «ρουτίνας»

Προς πλήρη ενημέρωσή σας, και συγκεκριμένα της κατά μέτωπο «επίθεσης» της Αγγελικής Συνοδινού προς τον κ. Χιωτάκη, δείτε παρακάτω ολόκληρη την βιντεοσκοπημένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

{videobox}Lr-OdW7dAa0{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here