Τα πιο επικίνδυνα φάρμακα για τον πόνο……Αυτή η πληροφορία θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας!

0
946

Τα Φάρμακα για τον πόνο και οι ανεπιθύμητες ενέργειες τους είναι η τέταρτη κύρια αιτία θανάτου στις ΗΠΑ.

Είναι πίσω μόνο από τον καρκίνο, τις καρδιακές παθήσεις, και τα εγκεφαλικά επεισόδια. Αλλά και πάλι, εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν κάποια μορφή αναλγητικών φαρμάκων κάθε μέρα. Με συνταγή ή χωρίς, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων που παίρνουν αυτά απλά δεν συνειδητοποιούν τους απίστευτες κινδύνους.

Ο κίνδυνος εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε να πεθάνει απευθείας, ή από μια παρενέργεια του φαρμάκου είναι υψηλότερος από την πιθανότητα θανάτου από παράνομες ναρκωτικές ουσίες, τον διαβήτη, την νόσο των πνευμόνων, ή ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Αυτό είναι τρομακτικό.

Η συνειδητοποίηση είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν πόσο επικίνδυνα αυτά τα φάρμακα είναι πραγματικά. Αυτή η πληροφορία θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ: Οπιούχα Παυσίπονα.

Μερικά από τα πιο κοινά οπιούχα συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι η κωδεΐνη, η μορφίνη, Hydrocodone, Vicodin, και οξυκωδόνη.

Αυτά τα φάρμακα συνταγογραφούνται συχνά μετά από χειρουργική επέμβαση, μεγάλα ατυχήματα, σοβαρούς τραυματισμούς ή επώδυνες παθήσεις. Αυτά τα φάρμακα μπορούν να μουδιάσουν τον πόνο, αλλά σε έναν εξαιρετικά υψηλό βαθμό.

Ο αριθμός των θανάτων από υπερβολική δόση είναι τώρα μεγαλύτερος από ότι εκείνος των θανάτων από ηρωίνη και κοκαΐνη μαζί και πάνω από 15.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από υπερβολική δόση οπιούχων φαρμάκων πόνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here