Τα προϊόντα Navarino Icons επεκτείνονται σε Αμερική και Ασία

0
264

Σε νέα σημεία πώλησης βρίσκονται τα Navarino Icons μεταφέροντας τις αυθεντικές γεύσεις και την πολιτιστική παράδοση της Πελοποννήσου, σε επιλεγμένα σημεία ανά τον κόσμο.

Συγκεκριμένα: στο διάσημο Μουσείο Getty (Λος Άντζελες) όπου για πρώτη φορά φιλοξενούνται τρόφιμα, στα γκουρμέ καταστήματα Draeger’s Market (Βόρεια Καλιφόρνια), αλλά και στο Wynn Resort and Casino (από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή resorts στο Λας Βέγκας) στις ΗΠΑ.

Ταξιδεύοντας και στην Ανατολή, προϊόντα της σειράς έχουν ήδη βρει τη θέση τους στα καταστήματα τροφίμων citySuper, που βρίσκονται στα καλύτερα εμπορικά κέντρα του Χονγκ Κονγκ. 

Παράλληλα, μόλις πρόσφατα τα τρόφιμα της σειράς έλαβαν πιστοποίηση κατά ISO 22000: 2005 για την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό TÜV NORD CERT, μία πιστοποίηση που αποδεικνύει περαιτέρω την υψηλή τους ποιότητα σε κάθε στάδιο.

Η συλλογή Navarino Icons που δημιουργήθηκε από την Costa Navarino, διευρύνεται ολοένα και περισσότερο, δίνοντας την ευκαιρία σε κόσμο από όλα τα μέρη του πλανήτη να δοκιμάσει τις παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής, που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά.

Μία γκάμα βιολογικών προϊόντων εντάσσεται στη σειρά (έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, πετιμέζι, μαρμελάδα σύκο, γλυκό κουταλιού πορτοκάλι), καθώς και άλλες γεύσεις όπως μαρμελάδα λεμόνι και πάστα ελιάς.

Navarino Icons

Tα Navarino Icons είναι μια σειρά προϊόντων από τη Μεσσηνία και ευρύτερα από την Πελοπόννησο, εμπνευσμένα από τις πλούσιες παραδόσεις και την ιστορία της περιοχής.

Όλα τα προϊόντα δημιουργούνται σε μικρές ποσότητες σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς και αγγειοπλάστες, με αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

O στόχος είναι, μέσω αυτών των προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, να έρθει σε επαφή το κοινό με το φυσική ομορφιά της Πελοποννήσου και την κληρονομιά των τοπικών παραδόσεων.

Τα Navarino Icons διατίθενται στα: Harrods (Λονδίνο), Julius Meinl am Graben (Βιέννη), Dean & Deluca (HΠΑ, Σιγκαπούρη και ανά τον κόσμο), Hellenic Duty Free Shops, Attica (Golden Hall & City Link), Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, Cellar & Bottega (Κύπρος) και σε άλλα γνωστά σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here