Τα «ροζ» υπουργικά υπηρεσιακά ταξίδια «παράνομων ζευγαριών» στη Νέα Υόρκη.

0
266

Τόπος:

Νέα Υόρκη, β' εξάμηνο 2013. Οι ακριβείς ημερομηνίες, ξενοδοχείο κλπ είναι γνωστά στο www.kalami.net.

Πρωταγωνιστές:

1- Έγγαμος υπουργός ή έγγαμη υπουργίνα ελληνικής κυβέρνησης που εκλέγεται στην Αθήνα, με «ισχυρές επαφές» στα ΜΜΕ και «προστασία» από αυτά (το αποκαλούμε «μέλος»).

2- Άτομο της υπουργικής συνοδείας-αποστολής, δεν έχει σημασία αν είναι άνδρας ή γυναίκα, αξιωματούχος του υπουργείου ή αστυνομικός (το αποκαλούμε «συνοδός»).

Σημείωση: Σχετική απόφαση για έξοδα υπουργικής αποστολής Νέας Υόρκης, δημοσιεύτηκε και στην diavgeia που υπόγραψε το «μέλος».

Το τι κάνουν τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου στην προσωπική τους ζωή, είναι δικαίωμά τους. Ας τα κρίνει ο λαός στην Ελλάδα που τα εκλέγει και ο πρωθυπουργός που τα διορίζει.

Το τι κάνουν μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ευρισκόμενα στο εξωτερικό, ΗΠΑ στην προκείμενη περίπτωση, με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων της μνημονιακά σακατεμένης Ελλάδας, αφορά όλους, εντός και εκτός ελληνικής Επικράτειας.

Το γεγονός:

Το «μέλος» συνηθίζει σε όλες τις αποστολές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό να έχει πάντα μαζί το ίδιο άτομο «συνοδό» (49 και πάνω οι περιπτώσεις εντός ή εκτός Ελλάδας, οι δε αναρτήσεις στην diavgeia το πιστοποιούν). Είναι δηλαδή κάτι σαν η… «σκιά» του «μέλους».

Σε ότι αφορά την τελευταία περίπτωση, την πρόσφατη στο Μανχάτταν, δυστυχώς έγινε το «ατύχημα». Στο ξενοδοχείο – όπου έμειναν το «μέλος» και η συνοδεία – αποστολή για μία εβδομάδα – υπάρχουν και ελληνοαμερικανοί εργαζόμενοι, που «εντυπωσιάστηκαν» από τις «ελαφρές περιπτύξεις» του παράνομου ζευγαριού στον διάδρομο και αλλού (εστιατόριο).

Επειδή «ουδέν κρυπτόν» και……«ατυχήματα» γίνονται, το παράνομο ζεύγος αποθανατίστηκε και φωτογραφικά σε στιγμές «ελαφρών περιπτύξεων».

Το www.kalami.net δεν προτίθεται να δώσει «ροζ χρώμα» στην υπόθεση, ούτε να επέμβει στην προσωπική ζωή (ακόμα και την «παράνομη») οποιουδήποτε, ούτε να χρησιμοποιήσει το υλικό με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο.

Ούτε κράτησε την φωτό: Την παρέδωσε σε δικηγόρο να φυλαχτεί από αυτόν, για να μην κατηγορηθεί το www.kalami.net για οτιδήποτε. Το γεγονός είναι ένα: Τα περιστατικά συνέβηκαν και ΔΕΝ επιδέχονται αμφιβολία-αμφισβήτηση, ειδικά για τον «κρυφό δεσμό του παράνομου ζεύγους».

Αν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας επιθυμεί να γνωρίζει, πως υπουργοί του ευρισκόμενοι στις ΗΠΑ αξιοποιούν το χρήμα των φορολογούμενων για να «προβάλουν την Ελλάδα», μπορεί να μας ζητήσει τα αποδεικτικά στοιχεία. Και ο δικηγόρος θα του τα διαβιβάσει, χωρίς ανάμιξη του www.kalami.net.

Αν συνέπεσε ή όχι, το β' ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ με το ταξίδι του «παράνομου ζεύγους» στη Νέα Υόρκη, έχει σημασία;

Απλά διευκρινίζουμε ότι, αν υπάρξει ένα μόνο ακόμα παρόμοιο κρούσμα στις ΗΠΑ, τότε να θεωρείται δεδομένο ότι θα δημοσιοποιηθούν ονόματα!

Σημείωση: Παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν. Ακόμα και με την συνοδεία του GAP, η οποία διασκέδαζε σε «πονηρό» νυχτερινό κέντρο στο Μανχάτταν, στην μετά Μνημόνιο εποχή.

Υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις – την προηγούμενη δεκαετία – με «πόρνες πολυτελείας» για υπουργούς από την Ελλάδα και συνοδούς τους, αλλά και με ερωμένες υπουργών, ως μέλη των πολυμελών συνοδειών τους.

Το μόνο σίγουρο success story!……σε μετάφραση: Διασυρμός μελών της κυβέρνησης.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Ότι αναφέρεται παρακάτω είναι πραγματικά γεγονότα. ΟΧΙ κατασκευασμένα ή «κατά φαντασίαν». Το www.kalami.net παραδοσιακά δεν ασχολείται ποτέ με «ροζ» ιστορίες ή τα προσωπικά οποιουδήποτε, ούτε το ενδιαφέρουν.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here