Τα Troll του Μητσοτάκη τρέμουν τον Κώστα Καραμανλή.

0
799

Ο Κώστας Καραμανλής είναι ο πρωθυπουργός που παρέδωσε δημόσιο χρέος στο 120%. Για να το απογειώσουν στο 250% οι απίστευτοι τύποι που ήρθαν για να σώσουν την Ελλάδα από την χρεοκοπία! Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς με τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Yπήρχε μία ανάκαμψη κατά την διακυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, και τώρα ο Μητσοτάκης ήρθε να ολοκληρώσει το έργο των «σωτήρων». Απογειώνοντας το δημόσιο χρέος σε δυσθεώρητα ύψη.

Το ίδιο με την ανεργία. Ο Κώστας Καραμανλής γνωρίζουν την παρέδωσε σε ιστορικό χαμηλό μονοψήφιο. Ήρθαν έπειτα οι «αναπτυξιακοί», για να την απογειώσουν σε ιστορικό υψηλό που άγγιξε το 30%. Υπήρξε μείωση πάλι κατά την διάρκεια διακυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, και ήρθε πάλι ο Μητσοτάκης για να την απογείωση με τον Βρούτση να απειλεί να σπάσει το δικό του ρεκόρ.

Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως είναι άλλο. Ο Κώστας Καραμανλής ήταν ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του η χώρα για πρώτη φορά τα τελευταία 25 χρόνια, κατέγραψε θετικό ισοζύγιο μεταξύ γεννήσεων και θανάτων. Δηλαδή, ο Κώστας Καραμανλής ήταν ο τελευταίος ηγέτης που επί των ημερών του το έθνος μεγάλωνε.

Έπειτα ήρθαν ο Παπανδρέου και η παρέα του και υπέβαλαν την Ελλάδα σε μία πραγματική γενοκτονία. Οι θάνατοι ξεπέρασαν πάλι της γέννησης, όπως γινόταν επί της εποχής Σημίτη, και το έθνος συρρικνώνεται δραματικά.

Βάσει λοιπόν των πραγματικών περιστατικών και στοιχείων, ο Κώστας Καραμανλής ήταν το άκρως αντίθετο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και όλων αυτών που προηγήθηκαν των οποίων ο Μητσοτάκης ήρθε ως συνέχεια. Του Κώστα Σημίτη, του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά.

Αυτό εξηγεί περίτρανα το μίσος των υμνητών του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά του Κώστα Καραμανλή. Χαρακτηριστικό απόσπασμα από άρθρο του μεγαλύτερου τροβαδούρου του Μητσοτάκη, του εφευρέτη του όρου Μητσοτάκης ως άλλος Μωυσής, κατά του Κώστα Καραμανλή όπου αναφέρει:

«Το θέμα είναι ότι αυτό το Κοινοβούλιο δεν έχει τους άνδρες και τις γυναίκες που είχαν τα Κοινοβούλια του παρελθόντος. Πριν ακόμη εμφανιστεί ο Κώστας ο ακάματος για την επανίδρυση του κράτους. Πριν τον Κώστα είχαμε αξιοπρεπείς συνθέσεις. Μετά τον Κώστα, όχι. Ο Κώστας ήταν το σημείο μηδέν. Εκεί που η Ελλάδα αναμετρήθηκε με το μπόι της, είδε τον εαυτό της στον καθρέπτη και αποφάσισε να χρεοκοπήσει».

Καταλαβαίνετε σε ποιες συνθέσεις αναφέρεται ο κύριος Μαυρίδης. Στον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαντωνίου, τον Μαντέλη, τον Ανθόπουλο, τον συγχωρεμένο Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τον Μένιο Κουτσόγιωργα που για να μην ξεχνιόμαστε φαίνεται ότι εμπνέει την σημερινή κυβέρνηση – και όλα αυτά τα χρυσά ταλέντα που τα εξαφάνισε από το κοινοβούλιο ο κακός Καραμανλής.

Δεν θα κάνουμε το λάθος να συγκρίνουμε την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας επί Κώστα Καραμανλή με το σημερινό θέαμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι χρονιάρες μέρες.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κυριολεκτικά εξαφανίσει ακόμα και το όνομα Καραμανλής, μιλάμε για τον ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνο Καραμανλή, σε κάθε αναφορά στην ιστορία της παράταξης αλλά και της ίδιας της μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας.

Διότι και μόνον η σύγκριση μπορεί να αφυπνίσει τις κοιμισμένες συνειδήσεις εκατομμυρίων Ελλήνων που επέλεξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ηγέτη της παράταξης και της πατρίδας, και να πάθουν αμόκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here