Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης να μην παριστάνει την Λουκρητία Βοργία.

0
382

«Εδώ και μία εβδομάδα η ΝΔ και το σύνολο του συστημικού Τύπου επιχειρούν να αποσιωπήσουν την αποκάλυψη για την offshore εταιρία που χρηματοδότησε το 2017 τόσο την επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη όσο και την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Επί μία εβδομάδα απευθύνουμε καθημερινά το ίδιο ερώτημα προς τον κ. Μητσοτάκη και απάντηση δεν έχουμε πάρει.

Η ένοχη σιωπή του κ. Μητσοτάκη για τις αποκαλύψεις αποτελεί de facto επιβεβαίωση για το αληθές του ρεπορτάζ. Ωστόσο αυτό δεν αρκεί. 

Όπως δεν αρκούν και οι δικαιολογίες περί δήθεν προσωπικών επιθέσεων και χυδαιοτήτων στις οποίες έχει καταφύγει στο παρελθόν για αντίστοιχες αποκαλύψεις.

Ο κος Μητσοτάκης πρέπει να κατανοήσει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος δεν είναι αυτοκρατορικό ζεύγος, αλλά αποτελούν κατά την έννοια του νόμου δημόσια πρόσωπα και ως τέτοια θα υπάγονται σε δημόσιο έλεγχο και αυστηρή κριτική. Αυτονόητα πράγματα δηλαδή για την αστική δημοκρατία.

Το θέμα λοιπόν δεν πρόκειται να ξεχαστεί.

Όσο και να φοβάται, όσο και να κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να δώσει λόγο και να απαντήσει στους πολίτες: ποιος και γιατί χρηματοδότησε την εταιρία της συζύγου του μέσω offshore;

Όπως δεν πρόκειται να ξεχαστεί και η παράλληλη χρηματοδότηση της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» από την ίδια offshore, που αποτελεί από μόνη της την επιτομή της διαπλοκής».

Πηγή: DOCUMENT

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ποτέ άλλοτε σύζυγος αρχηγού κόμματος (και μάλιστα υποψήφιου πρωθυπουργού) δεν φερόταν αναμεμειγμένη σε τόσες πολλές υποθέσεις που «βρωμάνε» από χιλιόμετρα.

Αρχίζει μάλιστα να αποκαλύπτεται σιγά-σιγά και ο λόγος που δεν κατατέθηκε ποτέ κοινό πόθεν έσχες Μαρέβας-Κυριάκου για την περίοδο που δήλωναν «εν διαστάσει».

Η γυναίκα του Μητσοτάκη δεν αρκεί να είναι μόνο αμιζάριστη, πρέπει να φαίνεται και στο πόθεν «έσχες»…….

Το κόμμα του Μητσοτάκη δικαίως διαδίδεται ότι φέρει τον τίτλο «Ομόρρυθμος Οικονομική Μιζοαρπακτική και Πολιτική Εταιρεία», δηλαδή εταιρεία όπου όλοι ευθύνονται αλληλεγγύως και απεριορίστως.

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here