Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμος Κηφισιάς.

0
229

Με ευχές η νέα χρονιά να είναι καλύτερη, δημιουργική και πιο αισιόδοξη, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από τον Δήμαρχο Κηφισιάς, Νίκο Γ. Χιωτάκη παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, των υπουργών, Εσωτερικών κ. Ιωάννη Μιχελάκη και Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αθηνών, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς, κατοίκων αλλά και φορέων της πόλης.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Κηφισιάς υπογράμμισε ότι:

«Όλοι μαζί με αλληλεγγύη και αισιοδοξία, έχουμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες ζωής στην πόλη μας,.

Να αποδείξουμε ότι ο Δήμος μας μπορεί να είναι το χέρι που θα στηρίξει τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση και χρειάζονται βοήθεια.

Και το 2014 θα συνεχίσουμε και θα ενισχύσουμε τις κοινωνικές μας δομές, όπως είναι το κοινωνικό παντοπωλείο, το κοινωνικό φροντιστήριο, η διανομή συσσιτίων, η παροχή βοηθημάτων και όλες τις υπηρεσίες που είναι κοντά στον πολίτη και παράλληλα θα αξιοποιήσουμε όλα τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.

Εύχομαι η νέα χρονιά, να είναι μια χρονιά ανάκαμψης και για την πατρίδα και για το Δήμο Κηφισιάς και για τον καθένα ξεχωριστά».

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης απένειμε το μετάλλιο της πόλης, για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο, στο Ίδρυμα Ι. Σ. Λάτση, στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο, «ΕΛΠΙΔΑ», στην εταιρεία Galenica, στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Κρίκος Ζωής» και στο Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κηφισιάς που συμμετείχαν στη διακόσμηση της Χριστουγεννιάτικης κάρτας του Δήμου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε με τις πρωτοχρονιάτικες μελωδίες της, η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς, «Ανδρέας Κατεβαίνης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here